Autoritãtile locale din Lupeni se pregãtesc pentru sezonul de iarnã.  Edilii vor sã se asigure cã în perioada de iarnã toate instalatiile vor functiona normal, inclusiv cele pentru producerea zãpezii artificiale. În acest sens, Primãria Lupeni va realiza investitii de circa 38.000 de lei.
“Acum, sectorul minier este în restrângere, dar comunitatea localã cautã noi solutii de dezvoltare, cãrora vã invit sã subscrieti si dumneavoastrã, cu idei, propuneri sau initiative concrete. Pentru tot mai multi oameni, Lupeniul a devenit sinonim cu turismul de calitate pe care-l construim în statiunea turisticã Strajã, o perlã a Muntilor Carpati, un loc de poveste pe care, de asemenea, vã invit sã-l descoperiti, convins fiind cã-l veti aprecia la adevãrata sã valoare”, aratã chiar pe pagina Primãriei Lupeni.
Statiunea Straja ar urma sã foloseascã nu mai putin de 35 de tunuri de zãpadã,  pentru sezonul rece, toate fiind necesare, dacã vremea nu va fi darnicã în precipitatii. Pregãtirile au început si în acest an vor fi functionale 25 de tunuri de zãpadã, din totalul celor 35 care urmeazã sã ajungã în acest loc.
Monika BACIU