Alb-rosu se transformã în alb-negru?

Cei care se ocupã de A.C.S. Sirineasa, liderul Seriei a 4-a a Ligii a III-a, care joacã la Petrosani, îsi doresc tot mai mult sã se identifice cu Jiul Petrosani.
Sunt declaratii publice ale finantatorului Nicu Sarcinã sau ale presedintelui Alin Zgripcea. Dacã legea le-ar permite, mâine ar prelua numele de Jiul, apoi  oficial, mai trebuie asteptat pânã la varã…
Un scenariu optimist ar însemna cã Sirineasa (Jiul) ar promova la anul în Liga a II-a, ar juca „brici” în sezonul 2018-2018 si ar promova în Liga I. Adicã în anul 2019, când Jiul împlineste 100 de ani, vorbim despre o nouã revenire în Liga I. Ar fi a 9-a promovare în primul esalon, prima oarã fiind exact acum 80 de ani… Dacã aceastã frumoasã formulã prinde idee, ne-am scos!
Într-o epocã a miscãrilor de tot felul, e bine si asa. Ba dimpotrivã, ar trebui sã le multumim de la pãmânt pânã la cer celor care au vrut sã schimbe alb-rosu Sirineasa, în alb-negrul Jiul.
Pe de altã parte, a opta etapã a Ligii a III-a, Seria a IV-a a produs, la Petrosani, o surprizã ACS Sirineasa învingând ocupanta locului 2, Universitatea Craiova II, cu  2 – 0. Cele douã goluri ale partidei au fost marcate de Costea (min. 15) si Mãrgãrit (min. 90).
GENU TUTU

4 comentarii la „Alb-rosu se transformã în alb-negru?

 • 16 octombrie 2017 la 12:49
  Permalink

  Succes Jiul Petrosani ! Succes in tot ce isi doreste domnul patron Nicolae Sarcina si cat mai repede sa se numeasca Jiul Petrosani dar sa nu uite de nocturna pe stadionul Jiul Petrosani !

  Răspunde
 • 18 octombrie 2017 la 13:53
  Permalink

  poate daca ar reusii acest lucru sa reinvie echipe de fotbal jiul petrosani care cu siguranta ar atrage multi spectatori

  Răspunde
 • 19 octombrie 2017 la 19:19
  Permalink

  Doamne ce bine ar fii sa avem fotbal din nou pe Jii(est si vest)!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.