Încã un popas marca Apa Serv la Valea de Pesti

Apa Serv revine în peisajul urban al Vãii Jiului si, dupã ce a construit un parc la Petrila, ori a montat un popas pe Jiet, a creat unul aproape identic si la Valea de Pesti. Este un loc extrem de vizitat de biciclisti si, chiar imediat dupã ce a fost tãiatã panglica inauguralã, trei bãrbati, care traversau zona pe biciclete, au venit sã ne spunã cât sunt de bucurosi pentru o astfel de investitie. „Venim aproape zilnic si trebuia undeva sã ne asezãm si noi, sã stãm. Uitati, ceva frumos! S-au gândit bine si noi ne bucurãm pentru aceastã investitie.  Sã mai arãtãm si locurile frumoase de aici în Valea Jiului si natura este frumoasã, vremea excelentã, asa cã meritã o turã cu bicicleta  si un pahar de apã”, a spus unul dintre biciclisti, care a primit un pahar de apã de la cei din conducerea Apa Serv.
Angajatii Apa Serv au venit în Vestul Vãii Jiului sã taie panglica acestui popas, deja apreciat de oamenii din zonã. Investitia  a fost fãcutã din fonduri proprii de la Apa Serv, pentru cã oamenii de aici s-au gândit cã, asa cum oamenii plãtesc facturile si, implicit salariile lor, tot asa trebuie sã dea si ei în schimb ceva.
Si acesta este cel de al doilea popas. Al treilea este  în plan în zona Taia.
„Urmeazã al treilea si chiar vorbeam cu colegii mei, cã acela va fi fãcut în primãvarã la statia  de tratare a apei de la Taia. Nimic nu este mai multumitor pentru mine, decât sã fac ceva pentru oamenii locului. Eu cred cã vor mai fi si cârcotasi, dar e important cã noi ne-am gândit si am muncit pentru acest al doilea popas. Suntem multumiti sã dãm apã celor ce vor trece pe aici, gratuit. Le multumesc si mã bucur cã sunt împlinit sufleteste cã facem ceva pentru semenii nostri”, a spus Costel Avram, director general SC Apa Serv din Valea Jiului.
Primul popas a fost inaugurat la Jiet, în poarta statiei de tratare de  acolo si si acela a fost extrem de bine primit de cei ce tranziteazã zona, ies la iarbã verde, ori trec cu bicicletele.
Diana Mitrache

One thought on “Încã un popas marca Apa Serv la Valea de Pesti

  • 13 octombrie 2017 at 06:50
    Permalink

    Domnule, incetati domnule cu stiri ApaServ. Am inteles, sunt cei mai cei, da gata, ajunge. Acum toate „tasnitorile” trebuie punctate si laudate….

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *