PINTILII PE FÃRAS?

Luna viitoare, pe 13, Mihai Doru Pintilii de la Steaua (FCSB) Bucuresti va împlini 33 de ani. Plecat de la 20 de ani de la Viitorul Hârlãu, din Liga a IV-a, ajunge la Auxerre Lugoj în Liga a II-a, apoi din 2006 la Jiul Petrosani, sub conducerea lui Marin Tudorache si Ghitã Poenaru, avându-i ca si coechipieri pe C. Multescu, Hotoboc, Kalai, Mihart, Bicfalvi, M. Gheorghe, Dulcea, Gabi Apetrei sau Vrãjitoarea.
Rãmâne în continuare în Liga a II-a cu Jiul, pânã în anul 2009, când pleacã la International Curtea de Arges, apoi Pandurii Tg. Jiu, Steaua în Israel, Em. Arabe, din nou Pandurii si Steaua. A debutat în echipa Nationalã destul de târziu, la 27 de ani, dar jocul sãu constant l-a mentinut în postura de titular. Din pãcate, accidentãrile din ultima vreme l-au tinut mai mult pe tuse. El mai are contract cu Steaua încã doi ani, unde joacã de cinci ani la cel mai înalt nivel, dar se pare cã nu mai poate tine ritmul intens care se impune la asemenea nivel.
Mai direct, mai voalat, în cercurile echipei F.C.S.B., se vorbeste despre o posibilã înlocuire a sa, iar recent MM. Stoica directorul sportiv al F.C.S.B.,  declarat pentru GSP faptul cã „el va rãmâne la club dupã încheierea activitãtii competitionale urmând a ocupa o functie în staff-ul administrativ”.
GENU TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *