Caz incredibil la Lupeni. O locuintã situatã la etajul blocului D1 de pe strada Tineretului din Lupeni s-a prãbusit.  Mai exact, potrivit autoritãtilor, s-a prãbusit plafonul unei locuinte situate la etajul întâi. Imobilul face parte din fondul locativ al Primãriei Lupeni. Din fericire, în urma incidentului nicio persoanã nu a fost rãnitã.
În imobil locuiesc peste 30 de familii, iar mai bine de jumãtate urmau ca sã fie evacuate. La fata locului s-au deplasat si reprezentantii administratiei locale de la Lupeni si cei ai Inspectoratului de Stat în Constructii. În acest caz a fost convocat si Comitetul de Urgentã de la nivelul Primãriei Lupeni. Autoritãtile locale au gãsit locatii unde sã îi mute provizoriu pânã se va gãsi o solutie. Pânã la sosirea unor module de locuit cele 100 de persoane vor fi cazate la sala de sport a scolii nr 2 din Lupeni.

Imobilul are patru etaje, locatarii de aici fiind majoritatea cu probleme sociale. Imobilul este o constructie veche. Autoritãtile locale de la Lupeni au luat decizia de a-i muta pe locatarii imobilului, asta pânã vor primi sprijinul Guvernului, care ar urma sã trimitã locuinte modulare.
Monika BACIU