Locuintã prãbusitã, locatari mutati / Se cere ajutorul Guvernului pentru a trimite locuinte modulare

Caz incredibil la Lupeni. O locuintã situatã la etajul blocului D1 de pe strada Tineretului din Lupeni s-a prãbusit.  Mai exact, potrivit autoritãtilor, s-a prãbusit plafonul unei locuinte situate la etajul întâi. Imobilul face parte din fondul locativ al Primãriei Lupeni. Din fericire, în urma incidentului nicio persoanã nu a fost rãnitã.
În imobil locuiesc peste 30 de familii, iar mai bine de jumãtate urmau ca sã fie evacuate. La fata locului s-au deplasat si reprezentantii administratiei locale de la Lupeni si cei ai Inspectoratului de Stat în Constructii. În acest caz a fost convocat si Comitetul de Urgentã de la nivelul Primãriei Lupeni. Autoritãtile locale au gãsit locatii unde sã îi mute provizoriu pânã se va gãsi o solutie. Pânã la sosirea unor module de locuit cele 100 de persoane vor fi cazate la sala de sport a scolii nr 2 din Lupeni.

Imobilul are patru etaje, locatarii de aici fiind majoritatea cu probleme sociale. Imobilul este o constructie veche. Autoritãtile locale de la Lupeni au luat decizia de a-i muta pe locatarii imobilului, asta pânã vor primi sprijinul Guvernului, care ar urma sã trimitã locuinte modulare.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *