Incendiu devastator la Petrila

Doi bãrbati din Petrila au ajuns la Spitalul de Urgentã Petrosani, unul cu arsuri iar celãlalt intoxicat cu fum, dupã ce garsoniera în care locuiau a fost cuprinsã de un incendiu.
Focul a fost observat de vecinii celor doi si au anuntat pompierii. Mai multe echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Petrosani si de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgentã Petrila au ajuns în scurt timp la fata locului si au stins incendiul care ameninta si restul apartamentelor. Cele douã victime au fost preluate de echipele SMURD si dupã ce li s-a acordat primul ajutor la fata locului, au fost transportate la Unitatea Primiri Urgente Petrosani.
Medicii au stabilit cã rãnitii au nevoie de interventii chirurgicale din cauza arsurilor suferite, mai ales cã în cazul celui intoxicat cu fum au fost descoperite si arsuri ale cãilor respiratorii. Pompierii urmeazã sã stabileascã cu exactitate de la ce a pornit incendiul, însã primele indicii aratã cã ar putea fi vorba de un scurt circuit electric.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Incendiu devastator la Petrila

  • 18 octombrie 2017 la 19:48
    Permalink

    Am citit stirea, dar nu e vorba de un scurt circuit electric, garsoniera respectiva nefiind legata la reteaua de curent..a fost vorba de o lumanare uitata aprinsa peste noapte .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.