Mai multe arme de foc si munitie au fost ridicate de politisti, în urma unor perchezitii domiciliare care au avut loc pe raza comunei Bulzestii de Sus.
Anchetatorii aveau informatii despre mai multi suspecti de braconaj iar dupã ce au descins la ei, politistii au gãsit un întreg arsenal.
”Politistii serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase, împreunã cu politisti din cadrul Sectiei de Politie Baia de Cris si al Serviciului de Actiuni Speciale Hunedoara au efectuat perchezitii domiciliare la locuintele a doi bãrbati din comuna Bulzestii de Sus, suspecti de comiterea unor infractiuni la regimul armelor si munitiilor si braconaj cinegetic. În urma activitãtilor efectuate, politistii au  stabilit cã un bãrbat în vârstã de 65 de ani, din comuna Bulzesti, a detinut fãrã drept, la locuinta sa, douã arme de vânãtoare, cu munitia aferentã, dar si capse pentru cartuse de vânãtoare, douã petarde unice de infanterie, douã trofee de cãprior mascul precum si alte componente pentru confectionat cartuse de vânãtoare.De asemenea, politistii au stabilit faptul cã bãrbatul de 65 de ani a participat la mai multe actiuni de braconaj cinegetic pe raza Fondului Cinegetic Bulzesti, alãturi de un consãtean în vârstã de 27 de ani”, declarã Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Oamenii legii au ridicat armele si munitia si au confiscat si trofeele, în vederea expertizãrii. Cei doi indivizi sunt cercetati pentru infractiunile de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si braconaj cinegetic.
Maximilian Gânju