„Cântec pentru prieteni” – în memoriam Tatiana Stepa este numele sub care Cãtãlin Stepa invitã publicul sã cânte pe muzica mamei sale.
Va fi un spectacol dedicat celei care a fost Tatiana Stepa, iar organizatorii sunt primãria din Lupeni si Consiliul Judetean Hunedoara, care au alocat împreunã 15.000 de lei.
Nume sonore, precum Mircea Baniciu, Cristian Buicã, Cãtãlin Stepa si Luminita Donisã sunt doar câteva capete de pe afis, alãturi de poetul Sorin Poclitaru.
„Mã bucur foarte mult cã am reusit sã facem asta pentru Cãtãlin Stepa, în memoria mamei sale, care a fost un om deosebit, care a reusit, de-a lungul timpului sã rãmânã în amintirea celor din aceastã tarã.  Am vorbit si cu Consiliul Judetean si si ei contribuie cu o sumã de bani, asa încât am reusit sã organizãm acest spectacol. Practic, o sã organizãm douã spectacole, sâmbãtã 14 octombrie, de la ore diferite”, a precizat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Spectacolul va fi cu invitatii din partea organizatorilor si se va desfãsura de la ora 16,00 si de la ora 19,00, sâmbãtã, în data de 14 octombrie, la Palatul Cultural din localitate.

Diana Mitrache