Laurentiu Nistor, în comisia de anchetã la ANRE

Deputatul  PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, este membru al comisiei de anchetã la Autoritatea Nationalã de Reglementare în domeniul Energiei.  Parlamentarii încep anchetã la ANRE pentru a vedea care sunt motivele pentru care pretul energiei a explodat. Comisia parlamentarã va fi condusã de deputatul PSD Iulian Iancu – presedinte, senatorul PNL Daniel Zamfir – vicepresedinte  si  Ioan Cupã (ALDE) – secretar. Din Comisie mai fac parte parlamentarii: Gheorghe Marin, Radu Stefan Oprea, Miron Alexandru Smarandache, Marius Bota, Dumitru Chiritã, Laurentiu Nistor si altii.
„Avem în analizã acest obiectiv: de ce au crescut preturile. Vom lua în calcul toate elementele care contribuie la formarea pretului la consumatorul final pe tot lantul energetic, adicã în ce fel s-au stabilit preturile la producãtor, cum s-a stabilit tariful de transport, atât la energie electricã, cât si la gaze, de ce a fost crescut în anumite procente, evolutia tarifului la distribuitor si în ce mãsurã au fost recunoscute costurile, în ce mãsurã a fost corectã recunoasterea lor si cum se regãseste ea în calitatea serviciului. Mã refer la continuitate, pentru cã ati vãzut cã au fost foarte multe momente de  întreruperi, si la calitatea lui, ca atare, cãtre consumatorul final”, a spus Iulia Iancu, presedintele comisiei parlamentare.  Laurentiu Nistor este presedintele Comisiei pentru politicã economicã, reformã si privatizare (din feb. 2017)  si vicepresedintele din Comisia pentru administratie publicã si amenajarea teritoriului (pânã în feb. 2017). Comisia de anchetã la ANRE este formatã din 11 parlamentari.
Monika BACIU

5 comentarii la „Laurentiu Nistor, în comisia de anchetã la ANRE

 • 10 octombrie 2017 la 20:21
  Permalink

  Cetateni vaii jiului il intreaba pe seful PSD pe judet Laurentiu Nistor si presdinte din umbra al Consiliului Judetean Hunedoara de ce nu se vrea asfaltarea modernizarea drumurile judeteane din valea jiului Campu lui Neag – Valea de Pesti si drumul judetean din Parang , valea jiului a votat tot timpul cu PSD iar ei cand vin la putere arunca ceva firmituri in an electoral pentru valea jiului .

  Răspunde
 • 10 octombrie 2017 la 20:57
  Permalink

  Monicoooo mai bine nu-i trecea-i numele lui Nistor ,era suficient sa-l treci la „si altii”ca tot nu o sa faca nimic pentru ca-i habarnist.

  Răspunde
 • 11 octombrie 2017 la 22:34
  Permalink

  Ce sa caute tractoristul Nistor in aceasta comisie de reglementare in domeniul energiei? Numirea lui in aceasta comisie, probabil ca e de la….tatucul lui Dragnea, ca sa se vada ca Nistor are si el ceva activitate parlamentara, nu-i asa?

  Răspunde
 • 12 octombrie 2017 la 03:23
  Permalink

  Comisia lu’ peste. Rezultat garantat ZERO.

  Răspunde
 • 20 octombrie 2017 la 23:30
  Permalink

  Cand cineva nu se pricepe la nimic era o gluma sa se apuce de politica.
  Nistor la ANRE ,la FRF,la orice …
  Ce are d nul Nistor in CV ?
  La ce se pricepe el de a fost numit in aceasta comisie?
  Suntem penibili d nule Dragnea.
  Chiar ne crezi prosti rau in acest judet…
  Acest om pictat in biserica va dati seama ce cult al personalitatii are?
  Daca asta prin absurd ar conduce Romania, coreeni ar fi mici copii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.