A.C.S. Sirineaa rãmâne invincibilã si dupã etapa a 7-a, remizând la Lipova, dupã ce a condus cu 1-0.
C.S.M. Lugoj bate la scor în deplasare, 3-0 la C.N.P. Timisoara, la fel ca si cei de la Gloria Lunca Teuz Cernei, 4-1 la Becicherecu Mic.
Meci dramatic la Giarmata, 2-2 cu A.C.S.O. Filiasi: oaspetii au condus cu 1-0, gazdelele au întors pentru 2-1, apoi a fost 2-2!
Sase goluri în meciul de la Ghiroda, 4-2 în jocul cu Inter Bãlesti, Totic si Nitã de la gazde reusind fiecare câte o dublã.
Golgeteri
6 goluri: Baranyi – A.C.S. Ghiroda, Al. Popescu – C.S.U. II Craiova
4 goluri R. David – Cetate Deva, Vasinic – Soimii Lipova
SI TOTUSI NEÎNVINSI!
„Sirineasa” de Petrosani a trecut cel de-al 7-lea val fãrã sã fie rãpusã. Ba chiar cu putin noroc putea câstiga!
A avut o primã reprizã în care a avut cãteva ocazii de a marca clar. L. Roman (in. 15), Cocinã (min. 20) sau I. Iordache (min. 37 si 45) n-au putut fructifica ocazii mari de gol. La reluare Ov. Popescu (min. 48) dã semnalul golului  din minutul  urmãtor, abia în min. 59 prin Pascu, gazdele au prima ocazie, Filimon (min. 68) putea si el sã înscrie , vine golul de 1-1, Sirineasa e din nou în joc, dar I. Iordache (min. 78) si Zaina (min. 79) nu pot înscrie din situatii favorabile.
„Meritam sã câstigãm”
„Am primit un gol dintr-o neatentie, ne-a fost greu dupã 20 de minute în Cupa României. Dupã ocaziile avute, meritam sã câstigãm mai departe” – Gabriel Mangalagiu antr. A.C.S. Sirineasa.

Soimii Lipova – A.C.S. Sirineasa 1-1
Soimii Lipova (antr. Flavius Sabãu):
Iliescu – Mandache, Bercu, Pascu, Tomus – Pit(min. 46 Filimon), Bier, S. Copil (min. 85 Lãcustã) (min. 83 Vasiu) (min. 46 Stoin)
A.C.S. Sirineasa (antr. Gabi Mangalagiu):
Mincã – D. Lazãr, Ionitã, Oitã, Anghelina – Zaina (min. 80 Mãrgãrit), Ov. Popescu (min. 90+2 Lãzãrescu), I. Iordache, Gruia – Roman(min. 90+1 Bãrbuti), Cocinã (min. 73 Vezan)
Arbitru:
Dragos Luca – Cluj
Obs. F.R.F.:
Sorin Ciotlãus – Deva
Golurile:
0-1: Gruia (min. 49) cu un sut la coltul lung, dupã o pasã primitã de la Zaina; 1-1: Vasink (min. 74) din apropiere.

GENU TUTU