Scandal sângeros între copiii a doi afaceristi din Petrila

Copiii a doi afaceristi din localitatea Petrila au fost protagonistii unui scandal care putea avea urmãri grave. Totul a plecat de la o sicanare în trafic iar unul dintre ei a scos cutitul si l-a lovit pe celãlalt.
Incidentul a avut loc în centrul localitãtii iar agresorul este nepotul fostului viceprimar al Petrilei, un tânãr de 22 de ani. Totul a pornit de la o sicanare în trafic iar victima de 19 ani, fiul unui afacerist din oras, dupã un schimb de replici cu agresorul, a ajuns la Spitalul de Urgentã Petrosani. Martorii spun cã adolescentul a fost lovit cu pumnul de nepotul fostului viceprimar si apoi tãiat cu un cutit la mâna dreaptã.
”Politia Orasului Petrila a fost sesizatã cu privire la faptul cã, pe  bulevardul Republicii, din localitate, are loc un conflict spontan între douã persoane. La fata locului s-a deplasat un echipaj de interventie care aplanat conflictul si a stabilit cã, urmare a unei sicanãri în trafic, un conducãtor auto în vârstã de 22 de ani, din Petrila, l-a lovit pe un alt conducãtor auto, de 19 ani, din Petrila, producându-i acestuia din urmã o plagã tãiatã în zona antebratului drept”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Adolescentul a pierdut foarte mult sânge spun martorii si când a fost preluat de echipajul SMURD era aproape inconstient. Medicii spun cã tãietura nu i-a pus viata în pericol, iar politistii au întocmit un dosar penal în care fac cercetãri pentru loviri sau alte violente.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *