Copiii a doi afaceristi din localitatea Petrila au fost protagonistii unui scandal care putea avea urmãri grave. Totul a plecat de la o sicanare în trafic iar unul dintre ei a scos cutitul si l-a lovit pe celãlalt.
Incidentul a avut loc în centrul localitãtii iar agresorul este nepotul fostului viceprimar al Petrilei, un tânãr de 22 de ani. Totul a pornit de la o sicanare în trafic iar victima de 19 ani, fiul unui afacerist din oras, dupã un schimb de replici cu agresorul, a ajuns la Spitalul de Urgentã Petrosani. Martorii spun cã adolescentul a fost lovit cu pumnul de nepotul fostului viceprimar si apoi tãiat cu un cutit la mâna dreaptã.
”Politia Orasului Petrila a fost sesizatã cu privire la faptul cã, pe  bulevardul Republicii, din localitate, are loc un conflict spontan între douã persoane. La fata locului s-a deplasat un echipaj de interventie care aplanat conflictul si a stabilit cã, urmare a unei sicanãri în trafic, un conducãtor auto în vârstã de 22 de ani, din Petrila, l-a lovit pe un alt conducãtor auto, de 19 ani, din Petrila, producându-i acestuia din urmã o plagã tãiatã în zona antebratului drept”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Adolescentul a pierdut foarte mult sânge spun martorii si când a fost preluat de echipajul SMURD era aproape inconstient. Medicii spun cã tãietura nu i-a pus viata în pericol, iar politistii au întocmit un dosar penal în care fac cercetãri pentru loviri sau alte violente.
Maximilian Gânju