Drum bun, parcari proaste. Ca si copilul cu doua moaste care plange de foame, si drumul de la Universitatea Petrosani este perfect asfaltat acum, Insa treaba este facuta doar pe jumatate.

Reprezentantii Universitatii Petrosani vor sa solicite firmei care asfalteaza drumul pana la Bradet, ca  In acest an sa faca ceva si cu parcarile din zona Rectoratului. “In urma discutiilor avute atat cu constructorul, cat si cu primaria, urmeaza sa aiba loc o discutie Intre Universitate si reprezentantii primariei In vederea rezolvarii acestei probleme. Noi speram ca aceasta sa fie solutionata, iar administratia locala sa fie Intelegatoare si sa amenajeze parcarea”, ne-a declarat un reprezentant al Universitatii Petrosani.

Dupa ce drumul s-a asfaltat integral, parcarile au ramas la fel, iar din cauza diferentei de nivel, soferii Injura In fiecare zi atunci cand intra si ies din parcare si pe buna dreptate pentru ca Isi pot rupe masinile. Pana acum, cei de la primaria Petrosani au afirmat ca proiectul initial de reabilitare a zonei nu prevedea si asfaltarea locurilor de parcare, iar ca aceasta este acum problema universitatii, care este beneficiara investitiei. In replica, institutia din deal spune ca nu are bani de investitii si ca bine era daca cineva tinea cont si de situatia din teren si solicita o parere despre ce ar fi bine sa se mai faca acolo.

Luiza Andronache