Indivizii sãltati de ofiterii antidrog din Hunedoara si Mehedinti, chiar în timp ce-si împãrteau drogurile, au fost trimisi în judecatã. În dosar sunt patru tineri învinuiti de trafic de droguri, doi dintre ei fiind arestati preventiv de magistratii din Alba Iulia.
Traficantii aveau un sistem bine pus la punct prin care introduceau drogurile în tarã, iar când politistii de combatere a criminalitãtii organizate din Alba au descins la ei, au descoperit substante interzise cu o valoare de peste 60 de mii de euro. Reteaua a fost destructuratã în aceastã varã, iar în urma anchetei au fost pusi sub acuzare si alti traficanti. Astfel, patru tineri sunt judecati acum pentru trafic de droguri, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Mehedinti, localitate unde s-a petrecut fapta. Procurorii D.I.I.C.O.T. au stabilit cã patru suspecti ar fi primit, prin intermediul unei firme de curierat, un colet cu droguri de risc si mare risc, pe care ulterior, intentionau sã le valorifice unor consumatori din România.
”Urmare livrãrii coletului la destinatie, inculpatul Tãerel Mihai a transportat cantitatea mai sus mentionatã pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, întâlnindu-se pe o stradã din localitate cu inculpatul Dulamã Petrisor, acestia fiind prinsi în flagrant în timp ce deschideau coletul în cauzã”, aratã DIICOT.  Politistii au interceptat coletul care continea  substantele interzise a cãror valoare de piatã depãseste 60.000 de euro, au confiscat douã autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, o cutie cu cannabis, dar si seminte de cannabis. Cei patru inculpati, Tãerel Mihai,  Dulamã Petrisor, Oldi Claudiu si Predescu Romulus-Floris riscã închisoarea dacã vor fi gãsiti vinovati de trafic de droguri.
Mximilin Gânju