Perioadã de acomodare pentru studenti

Anul universitar a început deja, însã pentru boboci este o perioadã în care acum descoperã ce înseamnã viata de student. Reprezentantii institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului vin în sprijinul acestora, cu informatii.
“Esti proaspãt boboc admis la Facultatea de Mine? Felicitãri! Cea mai frumoasã perioadã din viata ta este pe cale sã înceapã! Pentru a trece cu zâmbetul pe buze peste emotia si necunoscutul ce însotesc debutul tãu în viata de student, te asteptam la decanatul facultãtii pentru a primi toate informatiile de care ai nevoie”, aratã reprezentantii Facultãtii de Mine din cadrul Universitãtii Petrosani.
Ce presupune viata de student la Facultatea de Mine si care sunt posibilitãtile de dezvoltare? La întrebare le rãspund tot cei care deja au experientã.
“Cursuri, seminarii, laboratoare întâlnirea cu colegii si profesorii, examene, credite, burse,  programul Erasmus +, viata de cãmin, asociatiile studentesti si proiectele care ti se potrivesc, posibilitãtile de practicã si de angajare, oferta orasului în materie de culturã si divertisment. Facultatea de Mine te ajutã sã-ti îmbogãtesti cunostintele profesionale, te ajutã sã devii un bun specialist, sã ajungi departe.  Totul e sã vrei si tu”, mai spun cei de la facultate.
Cursurile de la Facultatea de Mine au o duratã de patru ani.
Monika BACIU

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.