A.C.S. SIRINEASA – C.S. MIOVENI 3-5 (1-1, 1-1) L.D.P. / IESIRE ONORABILÃ

GREU CU „GRANZII”…
În general echipele de ligã superioarã s-au impus în meciurile din turul 4, neexistând practic nicio surprizã de proportii. Pandurii Tg. Jiu au fost eliminati al lovitiri de departajare, iar Foresta Suceava a pierdut la limitã la Bãcãu.
Pentru faza urmãtoare, „16-imi de finalã, vor intra în competitie si echipele de Liga I.
Deloc impresionatã de statutul de divizionarã de Liga a II-a a echipei din Mioveni, echipa Sirineasa  – care se pare va juca sub numele de Jiul de-acum încolo – a atacat cu curaj reduta argesenilor, care s-au vãzut condusi, chiar dacã Neagoe de la oaspeti a avut prima ocazie , sutul sãu de la 20m fiind apãrat de portarul Gârlea.

A.C.S. Sirineasa – C.S. Mioveni 3-5 (1-1, 1-1)
A.C.S. Sirineasa (antr. Gabriel Mangalagiu): Gârlea – D. Lazãr , Mãrgãrit (min. 52 Zainã), Ionitã, Lãzãrescu – Ov. Popescu, Manole (min. 50 Cocinã), Oct. Vasile (min. 51 Gruia), L. Iordache – Oitã, Anghelina (min. 92 Vezan).
C.S. Mioveni (antr. Gheorghe Mihali): Croitoru – Seb. Ivan (min. 61 Trascu), Gugu, Andor, Tiricã (min. 46 Cioc) – Rãdescu, Ichim, Pirtea, Neagoe (min. 66 Nãstãsie) – Ed. Stoica, Negoitã.
Arbitru: Claudiu Stef
Obs. F.R.F.: Nicolae Dima – Tg. Jiu
Spectatori: 600
Goluri: 1-0: Oct. Vasile, sut la vinclu, dupã o curbã de 40 m, cu trei adversari depãsiti prin dribling; 1-1: Andor la o bâlbâialã generalã a apãrãrii
La lov. de departajare:
A.C. S. Sirineasa, au marcat Vezan si
I. Iordache, au ratat Zaina si Ov. Popescu.
C.S. Mioveni, au marcat: Negoitã, Cioc, Vintilã.

Egalarea din finalul primei pãrti nu i-a descumpãnit pe jucãtorii lui Mangalagiu care se întrec în ratãri… fãrã numãr: min. 68, Lãzãrescu trimite cu capul în trensversal, min. 76 tot le nimereste bara, min. 76, Cocinã trage de la 25 m, interventie excelentã Croitoru, tot el în min. 87, Ionitã de la 10 m, trimite cu capul în bratele lui Croitoru, tot el în min. 115 reteazã incredibil de la 8 m!
A urmat loteria loviturilor de departajare, de la 11 m, portarul Croitoru s-a opus la suturile lui Zaina si Ov. Popescu si Sirineasa a iesit din competitie.
Într-un mod onorabil.

GENU TUTU

2 comentarii la „A.C.S. SIRINEASA – C.S. MIOVENI 3-5 (1-1, 1-1) L.D.P. / IESIRE ONORABILÃ

 • 5 octombrie 2017 la 21:15
  Permalink

  Sa se numeasca Jiul Petrosani si nocturna asa a promis domnul patron Nicolae Sarcina

  Răspunde
 • 5 octombrie 2017 la 22:22
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani ! Hai Jiul Petrosani in Liga II !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.