Acoperisul Policlinicii din Petrila va fi reparat. În clãdire au cabinete medicale mai multi medici de familie. Acestia au solicitat sprijinul administratiei locale de la Petrila, în vederea efectuãrii lucrãrilor.
“Având în vedere cererea (…) înaintatã Primãriei orasului Petrila de cãtre reprezentantii cabinetelor medicale ce îsi desfãsoarã activitatea în cadrul Policlinicii din orasul Petrila, prin care ni se solicitã sprijinul în solutionarea de comun acord, în calitate de coproprietari, a problemelor legate de reparatia acoperisului la imobilul mai sus mentionat, luând în considerare faptul cã imobilul situat în strada Tudor Vladimirescu functioneazã sapte cabinete medicale, ce oferã zilnic servicii în interesul cetãtenilor orasului Petrila, tinând cont de faptul cã orasul Petrila este coproprietar al acestui imobil (…), considerãm cã se impune demararea lucrãrilor de reparatii la acoperisul acestui imobil, cu precizarea cã fiecãrui proprietar îi va reveni o contributie direct proportionalã cu cota sa parte”, aratã documentele Primãriei Petrila.
Partea de cofinantare a administratiei locale de la Petrila pentru realizarea lucrãrilor este de 5060,17 lei, aferentã unei suprafete de 201,36 mp si va fi suportatã din bugetul local. Medicilor de familie care îsi desfãsoarã activitatea în cadrul clãdirii le revin sume cuprinse între 1210,26 lei si 2488,12 lei, în functie de suprafatã.
Monika BACIU