În activitatea de zi cu zi a operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului, salariatii nostri depun eforturi pentru ca solutionarea prblemeleor care apar în activitatea curentã sã fie rezolvate rapid, dar si pentru ca dezvoltarea societãtii comerciale Apa Serv Valea Jiului sã se mentinã în ritmul sustinut, derulat în ultimii ani prin aportul întregului colectiv.
În acest sens, programul de fidelizare implementat de echipa managerialã a Apa Serv Valea Jiului continuã. La finalul lunii septembrie 2017, analiza efectuatã de conducerea operativã a societãtii a relevat alti câstigãtori ai programului ”Angajatul lunii”. Astfel, laureatii lunii septembrie sunt:
Mihaela Matan – tehnician în cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare – Proiectare
Denes Levente – conducãtor auto în cadrul Sectorului Utilaj – Transport
Iles Alin – mecanic în cadrul Statiei de Epurare a apei Dãnutoni
Similar, în evaluarea fãcutã diverselor servicii din componenta Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna septembrie 2017, titlul de ”Colectivul al lunii Septembrie” a revenit Sectorului Întretinere si Reparatii.
Toti premiantii lunii septembrie au fost felcitati astãzi, în cadru festiv, de conducerea Apa Serv, salariatilor lunii septembrie fiindu-le înmânate diplome de onoare si recompense financiare pentru activitatea depusã în cadrul societãtii.
”Nu-mi rãmîne decât sã-i felicit pe colegii nostri care prin activitatea lor din luna septembrie, dar mai ales prin felul în care zi de zi îsi fac cu responsabilitate si pasiune, datoria la locul de muncã, sunt acum laureatii nostri. Sunt foarte multumit de faptul cã, dincolo de aceastã competitie internã care-i aduce în fatã, lunã de lunã, pe cei mai buni dintre cei buni, întregul nostru colectiv de la Apa Serv Valea Jiului a înteles cã succesul nostru comun este rezultatul unei munci de echipã în care fiecare dintre noi, de la simplu muncitor si pânã la director, avem un rol important în bunul mers al societãtii”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Birou Presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani