De la meci la meci parcã tot mai încântãtor este jocul echipei adoptatã la Petrosani, echipa lui Gabi Mangalagiu mentinându-si din plin actuala pozitie 1 în clasament! Sirineasa a început în fortã cu ratarea care a trimis razant cu capul, apoi dupã 1-0, in min 30 Domsa de la oaspeti trage 3 m în Gârlea. Zaina (min. 39) si S. Iordache (min. 43) rateazã majorarea, acelasi S. Iordache (min. 48) trimite peste poartã de la 10 m, Manole (min. 60), Giarmata se prãbuseste, e 4-0, Sirineasa cautã golul în continuare, cu Manole (min. 88) – ratare din 3m si Anghelina (min. 90+2) sut în transversalã – cu sete de gol.
A.C.S. Sirineasa a reusit un joc – spectacol, cu toate compartimentele bine puse la punct, ocupând pe bunã druptate locul 1 în seria a 4-a Ligii a III-a.
Fotbal, Liga a III-a, Seria a 4-a
LIDERUL LA TURATIE MAXIMÃ
A.C.S. Sirineasa îsi continuã spectaculos drumul prin campionat în timp ce ocupanta locului 2, C.S.U. II Craiova a pierdut din turatie, 0-0 la Bãlesti.
Ocupanta locului 3, C.S.M. Resita, a fost elegantã la Sibiu, 2-2, în minutul 88.
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic nu a reusit nici un punct dupã sase etape, având si un golaveraj catastrofal, 1-19.
Fostul jucãtor al Minerului Lupeni, Bozian (foto), a deschis scorul pentru echipa sa C.S.M. Lugoj în meciul cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.
A fost o etapã a gazdelor, nici o echipã nereusind sã cãstige în deplasare.
GENU TUTU