Se toarnã asfalt spre Voineasa

Drumarii au început acum, în prag de toamnã, asfaltarea unor portiuni din DN7A, spre Voineasa si poate la iarnã nu vor mai fi atât de multe probleme pe acest drum ce duce spre statiunea de munte Transalpina.
Se lucreazã, spun acestia si se toarnã un covor de asfalt pe anumite portiuni, chiar dacã proiectul aratã cã acestea ar trebui sã se desfãsoare în cel putin 4 puncte. „Am început sã turnãm asfalt de la limitã cu judetul Hunedoara, înspre Petrila. Vremea este bunã încã, sperãm cã toatã luna octombrie sã fie bunã si sã avem conditii sã turnãm asfalt pe DN 7A. Directorul regionalei a dispus sã mai pregãteascã încã un esalon, ca drumarii sã lucreaze pe douã fronturi pentru  a pune asfalt”, a precizat Ion Tudor, sef CNADR Gorj, care a organizat santierul încã din luna august, dar abia acum a dictat începerea lucrãrilor.
Proiectul ar putea dura aproximativ 2 ani, dar se va reface terasamentul mãturat de ploi pe Jiet, pânã la Voineasa. Lucrãrile pe DN 7A au loc între km 86+601 si km 105+120, iar beneficiarul investitiei este Directia Regionalã de Drumuri si Poduri Craiova, lucrãrile fiind executate de Straco Grup. Termenul de executie, însã, este total depãsit, mai ales cã asfaltul trebuia sã fie turnat pânã în 19 mai 2015, data finalizãrii fiind preconizatã anul acesta în 19  mai.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Se toarnã asfalt spre Voineasa

 • 1 octombrie 2017 la 21:17
  Permalink

  Felicitari pentru asfaltarea drumului DN 7A ! Vom vedea calitatea asfaltului !

  Răspunde
 • 1 octombrie 2017 la 22:54
  Permalink

  Asfaltarea DN 7A este o veste minunata pentru valea jiului !

  Răspunde
 • 2 octombrie 2017 la 07:05
  Permalink

  Felicitari ! Acum sa vedem finalizate lucrarile de asfaltare la imortantul drum turistic pentru valea jiului DN 7A .

  Răspunde
 • 2 octombrie 2017 la 11:35
  Permalink

  MINUNAT , numai sa fie de calitate asfaltul

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.