Un bãrbat, deocamdatã neidentificat, care si-a acoperit fata cu o cagulã, a pãtruns în incinta unui cazino aflat în centrul municipiului Petrosani si a furat aproximativ 29.900 de lei. Jaful s-a produs joi în jurul orei 6 dimineata,în timp ce  casiera se afla singurã în local.
Politia a sosit imediat la fata locului si a încercat sã vadã ce s-a întâmplat cu exactitate, însã, deocamdatã se fac cercetãri. Tot ce se stie, este faptul cã individul avea un cutit si cu el a amenintat-o pe femeie.
„Un bãrbat, deocamdatã neidentificat, a pãtruns în incinta societãtii comerciale si, sub amenintarea cu un cutit, i-a sustras angajatei o sumã de bani  proveniti din încasãri. Existã un cerc de suspecti, în momentul de fatã, si se continuã cercetãrile în vederea identificãrii cu certitudine a autorului si a recuperãrii prejudiciului, respectiv a sumei de bani sustrase din incinta societãtii”, a spus Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Femeia, care era la acea orã în local, a actionat butonul de panicã, dupã ce individul a plecat cu banii, iar politistii spun cã agentii de pazã nu au reusit sã îl prindã.
„Tânãra nu a suferit vãtãmãri corporale. A fost sub imperiul unui atac de panicã, în momentul în care a fost amenintatã cu un cutit, motiv pentru care a fost transportatã ulterior la spital, însã, din pãcate, a actionat butonul de panicã dupã ce persoana a pãrãsit incinta. Agentii de pazã au ajuns în scurt timp, dar bãrbatul nu a putut fi surprins în flagrant, motiv pentru care se continuã cercetãrile, în vederea identificãrii acestuia”, a mai spus Bogdan Nitu, purtãtorul  de cuvânt al IPJ HD.
Politistii verificã acum camerele de supraveghere din oras, din zona Petrosani Nord, pentru a identifica bãrbatul care a actionat în acest fel si oamenii legii vorbesc despre infractiunea de tâlhãrie calificatã. Mai mult, în acest moment sunt verificate toate autovehiculele ce erau la acea orã în zona respectivã, pentru cã existã suspiciunea cã individul ar fi plecat cu o masinã, dupã comiterea jafului.
Diana Mitrache