Emanoel Andronache, presedintele PRM Hunedoara, care este din Valea Jiului, spune cã se va muta la Deva, doar sã aibã PRM candidat la primãrie, pentru alegerile din 5 noiembrie.
Andronache spune cã legea îi permite sã îsi facã mutatia cu o lunã înainte de alegeri si cã va face acest pas, dacã nu gãseste un alt candidat potrivit.
„În mod sigur PRM va depune candidat la Deva. Noi  suntem într-o evaluare a unor nume cu care dorim sã candidãm. Unul dintre acestea este avocatul Mircea Mincea si, cu sigurantã vom avea om acolo, chiar de va fi sã îmi fac eu mutatie în Deva, ca sã candidez eu la primãrie, ca sã intrãm în competitie, cu gândul de a câstiga categoric, pentru cã nimeni nu pleacã în dimineata alegerilor, cu voturi în urnã ”, a spus Emaoel Andronache, presedintele
PRM Hunedoara, care acum locuieste în orasul Petrila.Andronache nu uitã nici Congresul PRM de la nivel national, congres ce va avea loc tot în luna noiembrie si unde el spune cã va candida pentru una dintre functiile de vicepresedinti.
Diana Mitrache