Va fi posibilã reabilitarea haltei CFR Lunca Jiului!

A reusit sã aducã bani pentru reabilitarea statiei CFR din Petrosani si acum continuã demersurile pentru ca si halta din Livezeni sã aibã aceiasi soartã.  Mai exact, vorbim despre un fost consilier local, care, ajutat de un avocat, a convins instantele de necesitatea reparãrii gãrii si acum se adreseazã în acelasi fel si pentru halta Lunca Jiului. În fapt, locul este unul extrem de periculos si cei care ajung sã coboare acolo îsi riscã chiar viata, dat fiind faptul cã dalele sunt defecte, ori lipsesc si trecerea peste liniile de cale feratã este o adevãratã aventurã.
„Deja sunt în discutii si ne îndreptãm cãtre Judecãtoria Timisoara. În haltã, conform normelor, ar trebui sã fie toalete, accesul cãtre vagon la 20 cm distantã, iar dalele sunt miscate rãu, lucru ce contravine normelor. Dacã vine un tren pe peronul 2, cãtre Defileu, nu se poate coborî. Sã vedeti dimineata când vin precupetele în piata din Petrosani cu produse. Le este imposibil sã coboare, cât de sus este peronul. Traversarea este si ea dificilã”, spune Viorel Pascu, fost consilier local la Petrosani, care redeschide un nou proces Regionalei CFR Timisoara.
Viorel Pascu a obtinut, în acelasi mod, acceptul Regionalei CFR Timisoara de a moderniza gara CFR din Petrosani si pentru asta a fost alocatã suma de 2,5 milioane de lei, dintr-un total de 13,4 milioane de lei, iar dupã reabilitarea gãrii, va urma modernizarea accesului peste pasarelã si, la final, fostul consilier local sperã sã obtinã finantare si pentru halta ce lasã cãlãtorii în plin centrul Petrosaniului.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Va fi posibilã reabilitarea haltei CFR Lunca Jiului!

 • 27 septembrie 2017 la 19:35
  Permalink

  Felicitari Viorel Pascu ! Daca ar fi mai multi ca Viorel Pasca valea jiului ar arata mult mai bine ! Multumim Viorel Pascu si succes pe mai departe !

  Răspunde
 • 28 septembrie 2017 la 02:54
  Permalink

  Felicit?ri acestui om. Ca primarul Petrosaniului nu a facut nimic pentru a moderniza poarta principala amunicipiului. Cum arata gara din Petro?ani asa arata si orasul, adica jalnic.

  Răspunde
 • 28 septembrie 2017 la 05:41
  Permalink

  Bine ar fi sa se finalizeze lucrarile de modernizare a Gari Petrosani ca sa mai intamplat sa se abandoneze sub diverse motive .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.