Vânzarea unor spatii a adus bani la bugetul local al municipiului Petrosani. Astfel, sumele obtinute în urma vânzãrii bunurilor vor fi utilizate pentru continuarea lucrãrilor de modernizare a centurii municipiului Petrosani. În acest sens, a fost rectificat bugetul local al municipiului Petrosani.
“Propunem rectificarea bugetului local detaliat la venituri (…) al municipiului Petrosani, prin majorarea bugetului sectiunii de dezvoltare atât la venituri cât si la cheltuieli cu suma de 35,60 mii lei, ca urmare a vânzãrii unor bunuri din domeniul privat al UAT Petrosani. Astfel, propunem ca acest venit realizat sã se utilizeze pentru majorarea creditelor alocate initial pentru obiectivul de investitii “Reabilitare strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petrosani, DN 66, între km 130+290 si km 131+750 în lungime de 1600 m” cu suma de 35,60 mii lei”, aratã proiectul de hotãrâre aprobat de consilierii locali de la Petrosani.
Lucrãrile pe soseaua de centurã a municipiului Petrosani au început în urmã cu circa o lunã de zile. Între timp, constructorul a turnat si un strat de asfalt. În functie de sumele disponibile rãmâne de stabilit dacã se va turna si stratul de uzurã, în acest an.
Monika BACIU