Cei doi indivizi care au fortat mai multe bancomate ale unor bãnci de pe raza municipiului Petrosani, de unde au reusit sã fure bani, si-au ispãsit pedeapasa.
Mihai Sgãroiu si Aurel Stãnescu au reusit sã forteze fantele de eliberare a banilor de la ATM-urile a trei bãnci, iar apoi au furat suma de 200 de lei, însã au fost prinsi în flagrant de un localnic si predati politistilor. Cei doi au fost acuzati de prejudicierea bãncilor Piraeus Bank, Banca Carpatica si Banc Post, toate din Petrosani.
Mihai Sgãroiu a primit cea mai mare pedeapsã, adicã aproape trei ani de închisoare pentru furt  calificat si a scãpat de închisoare, ieri, dupã ce Judecãtoria Deva i-a admis cererea de liberare conditionatã. Sgãroiu este recidivist si abia se liberase din penitenciar când a fost prins cã a spart bancomatele. Individul îsi fãcuse un hobby din a însela bãncile, însã se rezuma la a lua credite cu acte false. Când i s-a dus vestea printre bancheri, individul a trecut la unitãtile de credit nebancare. Niciodatã nu a actionat singur ci alãturi de complici. De altfel, camaradul sãu, Aurel Stãnescu, a primit o pedeapsã mai blândã, de circa doi ani de temnitã si a fost eliberat dupã câteva luni de stat în închisoare. N-a scãpat însã de probleme pentru cã bãncile au cerut redeschiderea procesului sãu iar dosarul se aflã pe rolul Judecãtoriei Petrosani. Totodatã, Stãnescu este judecat într-un alt dosar fiind acuzat si de conducere fãrã permis. Individul ar plecat peste hotare imediat ce a scãpat de celula închisorii.
Maximilian Gânju