Sirineasa rãmâne sã joace la Petrosani

ACS Sirineasa este echipa care va rãmâne sã îsi dispute meciurile oficiale pe stadionul Jiul Petrosani. În acest sens, Consiliul Local al municipiului Petrosani a aprobat proiectul de hotãrâre “privind aprobarea încheierii unui contract de asociere cu Asociatia Clubul Sportiv Sirineasa”.
În cadrul sedintei de Consiliu au fost stabilite si o serie de mãsuri. Astfel, clubul legitimat în Liga a III-a va plãti municipalitãtii o taxã de 500 de lei/lunã pentru utilizarea bazei sportive.
“Prin adresa nr. 14.151/22.09.2017 ACS Sirineasa a solicitat prelungirea acordului de principiu. Având în vedere necesitatea reglementãrii modului în care ACS Sirineasa poate folosi baza sportivã, propun încheierea unui contract de asociere cu aceasta, pânã la data de 01.03.2018, prin care sã se stabileascã concret obligatiile si drepturile pãrtilor”, aratã proiectul de hotãrâre. Pânã în luna martie a anului viitor ar urma sã se finalizeze procedura de concesiune prin licitatie publicã a bazei sportive. În baza contractului de asociere, cei de la Sirineasa au obligatia de a plãti 70% din utilitãti, în termen de 30 de zile de la data emiterii facturilor.
Monika BACIU

Un comentariu la „Sirineasa rãmâne sã joace la Petrosani

  • 26 septembrie 2017 la 20:34
    Permalink

    Sa se numeasca Jiul Petrosani si sa se monteze instalatie nocturna asa cum a promis domnul patron Nicolae Sarcina

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.