Corespondentul  din Valea Jiului pentru postul national de televiziune Antena 1, Robert Wagner s-a decis sã intre în greva foamei în fata IPJ Hunedoara. Si-a anuntat hotãrârea public, pe pagina sa de socializare, unde si explicã motivul pentru care a recurs la acest gest, începând de luni dimineatã, de la ora 11.00. „Având în vedere numeroasele abuzuri comise de seful IPJ Hunedoara Liviu Dumitru, dar si faptul cã acest individ nu-si înceteazã actiunile ilegale asupra subsemnatului, am decis ca de astãzi, 25.09.2017, sã recurg la aceastã formã de protest în fata IPJ-Hunedoara”, scrie jurnalistul pe pagina sa de facebook.
Ziaristul Robert Wagner îl acuzã pe seful IPJ de abuzuri asupra sa si îi cere chiar sã îl lase în pace familia. „Chiar credeti cã o institutie a Statului Român este o mosie pe care lucreazã niste sclavi, iar dumneavoastrã decideti cine trebuie sã moarã si cine sã trãiascã?! Lãsati politistii corecti sã-si facã datoria! Ati fãcut din IPJ Hunedoara o institutie cu credibilitate zero! Invrãjbiti polisisti împotriva altor politisti. Credeti cã asa veti reusi sã rãmâneti neclintit pe scaunul cãldut ce-l ocupati momentan? Lãsati-mi familia în pace!”, scrie jurnalistul Robert Wagner.
Ziaristul va sta în fata IPJ în semn de protest, pentru a atrage atentia si altor foruri competente cã este supus unor abuzuri, el fiind unul dintre cei care a dezvãluit o serie de nereguli în mai multe sectii de politie din judetul Hunedoara. Mai mult, el sustine cã Liviu Gabriel Dumitru, seful IPJ Hunedoara, ar fi comis mai multe ilegalitãti si le cere celor din Ministerul de Interne si IGPR sã îl destituie.
În replicã, IPJ Hunedoara a venit cu urmãtoarea precizare: „I.P.J. Hunedoara si-a manifestat întreaga disponibilitatea spre dialog si consiliere, în vederea identificãrii unei solutii legale la doleantele bãrbatului, care, însã, a refuzat dialogul. Precizãm faptul cã toate sezisãrile anterioare ale acestuia au fost înaintate, spre solutionare, structurilor competente”,  a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Diana Mitrache