Municipiul Lupeni se pregãteste sã îmbrace haine de toamnã. Peste mai putin de o lunã de zile aici ar putea fi organizate “Zilele recoltei”.
Consilierii locali decid dacã aprobã sau nu proiectul de hotãrâre care vizeazã “participarea Consiliului Local al municipiului Lupeni în calitate de coorganizator al evenimentului “Zilele recoltei -2017””.
“Si în anii precedenti în municipiul Lupeni s-au organizat evenimente similare care s-au bucurat de un real succes în rândul cetãtenilor. Potrivit propunerii primate autoritãtile locale vor pune la dispozitia partenerilor locatia de derulare, asigurând de asemenea si mãsurile de ordine publicã. În vederea organizãrii acestui eveniment, vã propun cã Parcul Bãrbãteni sã fie pus la dispozitia partenerului fiind folositã scena existentã si bransamentele la reteaua de apã potabilã si energie electricã. Totodatã, prin intermediul Politiei Locale a municipiului Lupeni vom asigura mãsurile de ordine publicã solicitând si sprijinul Politiei municipiului Lupeni si a Jandarmeriei Române”, aratã în expunerea de motive a proiectului de hotãrâre, Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni. Dacã proiectul va fi aprobat de consilierii locali de la Lupeni, Zilele Recoltei-2017 ar urma sã se desfãsoare în perioada 13-15 octombrie.
Monika BACIU