Reprezentantii administratiilor locale din Valea Jiului s-au întâlnit, ieri, cu ministrul Turismului, Titus Dobre. Demnitarul a fost la Geoagiu, acolo unde a avut loc dezbaterea pe tema Legii Turismului.
“A avut loc o dezbatere asupra Legii Turismului. A fost dezbãtut fiecare punct din lege, nu au avut loc alte discutii”, a declarat Marian Popescu, city-managerul Primãriei Petrosani.
“Astãzi am participat împreunã cu oamenii de afaceri din Statiunea Straja la întâlnirea de la Geoagiu cu domnul Mircea Titus Dobre, Ministrul Turismului unde a avut loc dezbaterea publicã a Proiectului Legii Turismului”,  spune Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
La dezbateri a fost si primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. Înainte de dezbatere, primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, a discutat cu ministrul Turismului asupra proiectului care vizeazã dezvoltarea domeniului schiabil din Parâng.
La dezbaterile pe tema Legii Turismului au fost prezenti reprezentantii din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras Severin.
Monika BACIU