Amendã de 4000 de lei pentru Pregoterm

Soferul unei autoutilitare apartinând Pregoterm Vulcan a primit o amendã de 4000 de lei, în timp ce se întorcea de la Deva. Conducerea societãtii de gospodãrire din Vulcan sustine cã încã nu a primit procesul verbal.
“Camioanele cu care se transportã gunoiul au toate avizele? Au toate autorizatiile? Ati achizitionat recent un cap tractor Volvo cu remorcã de aluminiu? La întoarcerea de la Bârcea au fost cumva amendati de Autoritatea Rutierã, cu 4000 de lei?”, a întrebat consilierul local, Florin Mârza.
Directorul Pregoterm Vulcan, Marius Danci a subliniat cã soferii, dar si masinile au toate avizele necesare si cã încã nu a ajuns la societate procesul-verbal de contraventie.
“Încã nu am primit procesul verbal. Au fost la Registrul Auto Român pentru identificarea remorcii si au avut un control de la ISTCR, unde nu am primit încã procesul-verbal. Avem licentã de transport, avem toate actele de la RAR, asigurãri, soferii au atestate si toate lucrurile erau normale”,  a rãspuns Marius Danci, directorul Pregoterm Vulcan.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.