Cei doi tineri acuzati cã si-au ucis în bãtaie fiica de trei ani, pentru cã plângea de foame si frig, vor afla astãzi dacã înfundã puscãria sau scapã de acuzatii.
Judecãtorii Tribunalului Hunedoara au amânat repetat pronuntarea în acest dosar dat fiind faptul cã este unul complex si au avut nevoie de timp pentru a delibera. Potrivit presedintelui Tribunalului Hunedoara, Mihaela Timisan, solutia ar urma sã fie pronuntatã în sedinta de astãzi, însã solutia nu va fi una definitivã si poate fi atacatã atât de procurori cât si de învinuiti. Lucia Halasz Eugenia si Vãduva Vijai Silvian au fost arestati preventiv în primãvara acestui an, dupã ce fiica lor de trei ani a ajuns la Spitalul Municipal Lupeni cu rãni grave si a murit câteva ore mai târziu.
În urma anchetei s-a stabilit cã fetita a murit din cauzã cã a fost bãtutã, iar motivul pentru care cei doi s-ar fi rãzbunat pe micutã este de neimaginat. Copila plângea de foame si frig si acest lucru i-a iritat pe cei care ar fi trebuit sã aibã grijã de ea. În bratele medicilor au ajuns si frãtiorii micutei, un bãietel de un an si o altã fetitã de doi ani. Pruncii erau într-o stare deplorabilã, plini de pãduchi, înfometati si aproape degerati.
Maximilian Gânju