Anul 2017 este unul fructuos pentru Universitatea din Petrosani. Peste 1300 de candidati si-au depus dosarele la studiile universitare de licentã si cele de masterat. Rezultatele admiterii din sesiunea de toamnã vor fi afisate în data de 24 septembrie.
“2017 este anul în care Universitatea din Petrosani reuseste sã stârneascã interesul a peste 1300 de candidati pentru concursurile de admitere de la studiile de licentã si master. Sperãm ca pe data de 24 septembrie 2017, data la care se vor afisa rezultatele finale ale admiterii sã avem peste 700 de studenti admisi la studiile de licentã si 300 de studenti admisi la studiile de master, ceea ce reprezintã cea mai bunã performantã a ultimilor 6 ani”, spun Coordonatorii campaniei UPET 2017 “Deschide-ti orizonturile” – Oana Rãvas – director centru de marketing academic si Eduard Edelhauser – prorector management
Reprezentantii institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului le multumesc tuturor celor care s-au implicat în procesul de admitere, dar si candidatilor.
“Universitatea din Petrosani, multumeste tuturor candidatilor pentru cã au ales institutia noastrã, cadrelor didactice care s-au implicat în promovarea ofertei educationale si comisiilor de admitere”, mai spun reprezentantii UPET. Rezultatele finale ale admiterii vor fi afisate în data de 24 septembrie.
Monika BACIU