Oficialii de la Luceafãrul Oradea joacã la douã capete / Sarcinã, tu stii ceva?

Cineva minte în ecuatia privind disputarea meciurilor de fotbal ale Luceafãrului Oradea pe stadionul Jiul Petrosani. Presedintele Clubului nu recunoaste cã Luceafãrul Oradea a cerut sã îsi dispute meciurile la Petrosani.
Documentele Primãriei Petrosani contrazic însã acest lucru. Mai mult, în cererea adresatã Primãriei Petrosani, oficialii Clubului spun cã nu detin o bazã sportivã, în timp acelasi presedinte, semnatarul cererii, declarã în presa sportivã cã a fost achizitionatã o bazã de la Sânmartin.
“Nu, deocamdatã vom juca la Oradea. Nu stiu de ce voteazã ei (Consiliul Local Petrosani-n.r.)”, a spus presedintele Luceafãrului, Lucia Vladimirescu.
Întrebatã dacã existã posibilitatea ca Luceafãrul sã joace la Petrosani, Lucia Vladimirescu, a spus cã nu, dat fiind faptul cã au cumpãrat o bazã sportivã.
“Nu, pentru cã, dupã cum stiti, probabil, noi am achizitionat si baza de la Sânmartin, un motiv pentru care, imaginati-vã, cã nu o luam dacã nu avea intentia sã rãmânem acolo”,  scrie www.liga2.prosport.ro.
În schimb, în adresa înaintatã Consiliului Local, oficialii clubului aratã cã Luceafãrul nu detine bazã sportivã.


“Prin adresa nr. 12946/11.09.2017, Clubul Sportiv Luceafãrul Oradea reprezentat prin presedinte, dna Vladimirescu Lucia, solicitã aprobarea desfãsurãrii de jocuri oficiale în incinta Complexului Sportiv Municipal Jiul Petrosani. Având în vedere faptul cã acest club sportiv nu detine baza necesarã desfãsurãrii activitãtilor sportive, propun Consiliului Local al municipiului Petrosani aprobarea de principiu pentru disputarea meciurilor oficiale, urmând ca pânã la data de 29 septembrie 2017 sã se stabileascã toate conditiile (financiare, sportive si de altã naturã) legate de folosinta Complexului Sportiv municipal Jiul Petrosani”, aratã nota de fundamentare a proiectului de hotãrâre aprobat de consilierii de la Petrosani.
Lucia Vladimirescu spune cã nu stie ce proiect au votat consilierii de la Petrosani.
“Nici mãcar nu stiu cã îl supun la vot. Vã dati seama cã nu am de unde sã stiu ce discutã consilierii locali de la Petrosani (…)Nu stiu despre asta nimic. Poate îsi doresc, având în vedere cã echipa este în Liga B si ei au doar în Liga C acolo. Poate îsi doresc sã joace acolo, nu stiu. Dar nu am cunostinte despre acest lucru”, mai spune presedintele Clubului, potrivit www.liga2.prosport.ro.
Gresit, am spune noi, în conditiile în care în proiectul de hotãrâre a existat o cerere semnatã tocmai de Lucia Vladimirescu. Aceasta a fost transmisã Primãriei Petrosani în data de 8 septembrie.
Sarcinã – numitor comun între Sirineasa si Luceafãrul
Omul de afaceri gorjean, Nicolae Sarcinã este numitorul comun între ACS Sirineasa si Luceafãrul Oradea. Acesta a cumpãrat echipa de fotbal ACS Sirineasa în acest an, cu 20.000 de euro. În urmã cu circa douã luni, Consiliul Local Petrosani a aprobat ca ACS Sirineasa sã îsi dispute meciurile oficiale pe stadionul de la Petrosani. ACS Sirineasa este legitimatã în Liga a III-a. Acelasi om de afaceri se presupune cã stã si în spatele Luceafãrului Oradea. La sfârsitul lunii august, omul de afaceri gorjean, Nicolae Sarcinã a preluat, prin interpusi (http://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/luceafarul-oradea-continua-in-liga-2-fondatorii-clubului-au-batut-palma-cu-omul-de-afaceri-care-in-aceasta-vara-si-a-dorit-cu-disperare-o-echipa-in-esalonul-secund-16710852) echipa de fotbal Luceafãrul Oradea (Liga a II-a), dupã ce omul de afaceri, Ioan Blidaru si-a retras sprijinul financiar.
Nicolae Sarcinã este, de fapt, finantatorul din umbrã al Luceafãrului, presedintele Lucia Vladimirescu (foto mic) (41 de ani, nãscutã pe 3 noiembrie 1975)  fiind o asociatã a omului de afaceri gorjean.

În editiile viitoare vã vom prezenta si discutiile din Consiliul Local Petrosani pe marginea acestui subiect.
Monika BACIU

Un comentariu la „Oficialii de la Luceafãrul Oradea joacã la douã capete / Sarcinã, tu stii ceva?

  • 13 septembrie 2017 la 19:37
    Permalink

    Poate va renaste Jiul Petrosani

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.