Dorin Gligor a demisionat din Partidul National Liberal. Acesta a declarat cã nu se mai regãseste în  formatiunea politicã. Mai mult, Gligor sustine cã „Spun STOP unei constructii politice care a abandonat orice formã de obiectiv politic. Nu mã mai regãsesc în acest mod de a face politicã!”
„Toate derapajele au fost sanctionate de electorat. Dar electoratul ne-a dat un mandat sã facem opozitie. Astãzi facem o viermuialã cu cei de la ALDE, o vasalitate fatã de PSD. Nu mã mai regãsesc în acest fel de a face politicã. Am apreciat radiografia fãcutã de dl. Orban, un partid care se macinã din interior. E pentru prima datã în ultimii 20 de ani când nu am fost la Tebea. Am fãcut-o atunci când  partidul meu vota criteriile de integritate. Nu am stiut cã sunt o poveste. Colegii mei s-au dus acolo cã a venit Orban. Avram Iancu a început lupta pentru drepturile poporului, nu pentru functii. Cred în obiective politice. Din acest motiv spun STOP unei constructii politice care a abandonat orice formã de obiectiv politic. Am crezut enorm în proiectul dreptei”, a declarat Dorin Gligor, în cadrul unei conferinte de presã.
Presedintele PNL Hunedoara, Lucian Heius spune cã orice plecare este o pierdere pentru  formatiunea politicã, însã pe principiul “dragoste cu forta nu se poate”, spune cã nu poate conditiona pe nimeni sã stea undeva unde nu îsi gãseste locul.  În urmã cu douã  sãptãmâni, un alt membru PNL a demisionat din partid. Ioan Ovidiu Popa, fost consilier judetean a demisionat din PNL si  la câteva zile mai târziu acesta a fost anuntat drept candidat al ALDE pentru Primãria Deva.  Dorin Gligor a fost  subprefect si prefect al judetului Hunedoara, presedinte al PDL –  organizatia judeteanã Hunedoara, co-presedinte al PNL – Filiala Hunedoara.
Monika BACIU