Un meci de Cupa României abordat  cu toatã seriozitatea de ambele echipe, mai rar…
Dar echipa de la Sirineasa a avut un apetit ofensiv greu de oprit, chiar dacã al doilea gol a venit abia în prelungirile timpului regulamentar. Mãrgãrit (min. 10, 26,43) si Manole (min. 41 si 70) vor fi campionii ratãrilor, Cocinã (min. 21) de la 40 m, cu boltã, rateazã milimetric, Zaina (min. 66) rateazã cu poarta goalã de la 12 m, Al. Preda (min. 82) cu capul din 5 m greseste. Iatã o suitã de ocazii din care pânã la urmã a iesit un 2-0 cu care A.C.S. Sirineasa se calificã în turul 4 al Cupei României.

A.C.S. Sirineasa – Atletic Bradu 2-0 (0-0)
A.C.S. Sirineasa (antr. Gabriel Mangalagiu): Gârcea – Lãzãrescu, Lazãr, Ionitã, Gruia – Manole, Vezan, Ov. Popescu, Cocinã (min. 64 Tigoianu) – Laur. Roman (min. 75 Bãrbuti), Mãrgãrit.
Atletic Bradu (antr. Ovidiu Tilã): Burci – Fl. Achim, C. Serban, Andr. Marin, Tr. Din – Piscanu, Al. Preda, Jenaru Gabi (min. 55 Golban) – Costinel Tãnase (71 Vascã), Tãnãsescu
Arbitru: Alina Pesu – Craiova
Spectatori:1.000
Goluri: 1-0: Ionitã, sut imparabil de la 30 m în vinclu; 2-0: Zaina, la o învãlmãsealã în careu.


PATRU DIN „SERIA SIRINEASA” MERG MAI DEPARTE
Echipele din Seria a 4-a a Ligii a III-a s-au achitat bine de sarcini, promovând în faza a 4-a. A.C.S.O. Filiasi a învins la limitã Sporting Rosiori, 2-1 dupã ce a condus cu 2-0. C.S.M. Resita a câstigat la Deva cu 1-0 prin golul lui Velcotã din min. 66, iar Soimii Lipova cu 2-1, cu National Sebis, revenind la 0-1. În fine, de mentionat cã o  singurã partidã s-a decis la lovituri de departajare, Performanta Ighiu – Metalurgistul Cugir 7-6, iar CSA Steaua – Benfica Bucuresti s-a încheiat cu un scor neverosimil, 28-0!
Genu TUTU