Încã o echipã de fotbal îsi va disputa meciurile oficiale pe stadionul de la Jiul. Este vorba de echipa Luceafãrul Oradea, echipã care joacã în Liga a doua.
Consiliul Local al municipiului Petrosani si-a dat acordul în privinta proiectului de hotãrâre “privind acordul de principiu în vederea desfãsurãrii activitãtilor sportive (disputarea meciurilor oficiale)  de  cãtre C.S. Luceafãrul Oradea în incinta Complexului Sportiv Municipal Jiul Petrosani”. Proiectul prevede ca pânã la sfârsitul acestei luni sã fie stabilite toate conditiile legate de utilizarea bazei sportive.
“Prin adresa nr. 12946/11.09.2017, Clubul Sportiv Luceafãrul Oradea reprezentat prin presedinte, dna Vladimirescu Lucia, solicitã aprobarea desfãsurãrii de jocuri  oficiale în incinta Complexului Sportiv Municipal Jiul Petrosani. Având în vedere faptul cã acest club sportiv nu detine baza necesarã desfãsurãrii activitãtilor sportive, propun Consiliului Local al municipiului Petrosani aprobarea de principiu pentru disputarea meciurilor oficiale, urmând ca pânã la data de 29 septembrie 2017 sã se stabileascã toate conditiile (financiare, sportive si de altã naturã) legate de folosinta Complexului Sportiv municipal Jiul Petrosani”, aratã nota de fundamentare a proiectului de hotãrâre.
În urmã cu aproximativ, douã luni, tot Consiliul Local al municipiului Petrosani a aprobat ca ACS Sirineasa, echipã din Liga a III sã îsi dispute meciurile oficiale pe stadionul de la Petrosani.
Vom reveni cu detalii, pe larg, în editia urmãtoare
Monika BACIU