Noul an scolar a început la Lupeni, cu emotie si gânduri bune

Toate unitãtile de învãtãmânt din municipiul Lupeni si-au deschis portile, pentru a-i primi pe cei care pãsesc pentru prima oarã în sãlile de clasã, dar în egalã mãsurã si pe cei care revin în bãnci pentru a-si continua pregãtirea scolarã într-un nou an de învãtãmânt.
Pentru cã scoala este unul din stâlpii de bazã ai comunitãtii locale din municipiul Lupeni, dar si  pentru cã nu poate uita cã profesia sa de bazã si de suflet este cea de profesor, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã a fost prezent, încã de la primele ore ale diminetii, la aproape toate unitãtile de învãtãmânt din localitate, pentru a  fi alãturi de pãrinti, de profesori si, mai ales, de elevi, la festivitãtile de deschidere a noului an scolar.
”Am trãit cu mare bucurie astãzi, emotia începerii unui nou an scolar în municipiul Lupeni, alãturi de întreaga noastrã comunitate. Mã bucur cã eforturile administratiei locale de a face toate lucrãrile necesare pentru ca noul an scolar sã înceapã cu bine în toate grãdinitele, scolile si liceele din oras, a fost unul încnunat de succes. Le-am transmis, în discursul meu, tuturor elevilor, invitatia de a fi cei mai buni la învãtãturã si educatie, de a face în asa fel încât activitatea lor de la scoalã sã se concretizeze în cât mai multe satisfactii , atât pentru ei, cât si pentru dascãli, pentru pãrinti si pentru întreaga noastrã comunitate localã. I-am asigurat pe toti cetãtenii nostri, mici si mari, cã preocupãrile mele pentru cresterea calitãtii în spatiile de învãtãmânt din municipiul Lupeni, sunt prioritare. La începutul unui nou an scolar, le doresc tuturor copiilor si elevilor mult succes!”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Primul clopotel a sunat anul acesta la Lupeni, la Grãdinita ”Lumea copiilor”, acolo unde, alãturi de alti copii si pãrinti emotionati de bucuria începutului de an scolar, dar si alãturi de alte oficialitãti locale, s-a aflat si senatorul Cristian Resmeritã, de aceastã datã în calitatea sa de tatã, împreunã cu fetita sa, care îsi începe de astãzi drumul spre cunoastere si educatie scolarã. La festivitãtile de începere a noului an scolar de la Lupeni au participat de asemenea preotii care au binecuvântat fericitul  eveniment, dar si  reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Deva, ai Politiei si ai Jandarmeriei.

Advertisements