– ANUNT –
Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A, cu sediul în Petrosani, strada Timisoara nr.2, anuntã organizarea concursurilor pentru ocuparea urmãtoarelor posturi vacante:

1 post de consilier de specialitate din cadrul executivului S.C.E.H. – S.A.;

1 post de conducãtor auto din cadrul Serviciului Aprovizionare Transport al Sucursalei Electrocentrale Deva;

2 posturi de receptioner din cadrul Sucursalei Prestserv Petrosani – Hotel Onix;

1 post de ospãtar din cadrul Sucursalei Prestserv Petrosani – Hotel Onix;

1 post de cameristã din cadrul Sucursalei Prestserv Petrosani – Hotel Onix.
Angajarea personalului se va face pe o duratã determinatã de 6 (sase) luni, cu o perioadã de probã de 15 zile calendaristice.
Nu pot participa la concurs fosti salariati ai societãtii, ale cãror contracte individuale de muncã au încetat în anul 2016, la cererea lor.
Dosarele cu documentele necesare se vor depune la sediul S.C.E.H. – S.A. din Petrosani str. Timisoara nr.2 – Serviciul Resurse Umane Organizare, în perioada 18 – 22 septembrie 2017, între orele 9.00 -12.00.
Concursurile vor avea loc în data de 26 septembrie 2017, la sediul S.C.E.H. – S.A. din Petrosani, str. Timisoara, nr. 2, vor consta în sustinerea unei probe scrise de verificare a cunostintelor teoretice si vor fi programate astfel:
– pentru ocuparea postului de consilier de specialitate: ora 9.00;
– pentru ocuparea postului de conducãtor auto: ora 9.00;
– pentru ocuparea posturilor de receptioner, ospãtar si cameristã: ora 12.00.
Tematica si bibliografia precum si informatiile privind conditiile de participare, documentele necesare si desfãsurarea concursurilor sunt publicate pe website-ul societãtii (www.cenhd.ro sectiunea Carierã).