Fostul membru al CA de la CEH, Ringo Dãmureanu, este chemat în fata instantei. Acesta a actionat în judecatã Ministerul Energiei, dar si Complexul Energetic Hunedoara pentru faptul cã a fost înlocuit din Consiliul de Administratie al societãtii.
„Se citeazã reclamantul cu mentiunea de a timbra capãtul de cerere privind despãgubiri, cu taxa judiciarã timbru în cuantum de 560,50 lei, cf.OUG 80/2013, fiind o cerere evaluabilã în bani. De asemenea, se citeazã si cu mentiunea de a atasa dovezile privind realizarea procedurii prealabile în ceea ce priveste capãtul de cerere referitor la contestarea Ordinului M.E.nr.088/ 02.05.2017, conform dispozitiilor art.7 din Legea contenciosului”, aratã solutia instantei.
Ringo Dãmureanu a fost revocat din Consiliul de Administratie al CEH în data de 3 mai. În locul acestuia fusese numit la acel moment Alexandru Prepelitã. La rândul sãu si acesta a fost revocat din calitatea de membru al CA, în locul sãu fiind numit Mihael Melczer, fost director general al CEH.
Monika BACIU