Concurentã acerbã pentru posturile de la Spitalul de Urgentã

Peste 100 de oameni au venit sã candideze pentru posturile scoase la concurs la Spitalul de Urgentã din Petrosani.  A fost proba scrisã, cu lucrãri în care candidatii, majoritatea femei, au fost testati cu privire la cunostintele  acumulate în anii de scoalã. Examenul s-a tinut la Universitatea din Petrosani si cei mai multi dintre  candidati si-au dorit sã ajungã registratori medical. Asta pentru cã acolo au fost 20 de concurenti pe loc. La final, examinatorii au spus cã totul a decurs corect.
„Pânã acum  a mers relativ bine. Urmeazã partea noastrã, respectiv, corectarea lucrãrilor, afisarea rezultatelor si vedem, pentru luni, cu câti dintre  candidati continuãm interviul.  În total au fost 120 de candidati pe listele initiale,  dar fãrã absenti, cam 112 au venit efectiv si cea mai încãrcatã listã a fost la  registraturã medicalã, unde pentru douã posturi au fost 38 de candidati”, a declarat dr. Alin Vasilescu, manager general al Spitalului de Urgentã din Petrosani.  Potrivit unui  comunicat remis  presei, Spitalul de Urgentã din Petrosani a organizat un concurs pentru ocuparea: unui post de kinetoterapeut, a 8 posturi si unul cu  jumãtate de normã pentru asistente  medicale, alt douã posturi de registrator medical, pentru 3 posturi de infirmiere  si 6 posturi de  îngrijitori pentru curãtenie.
Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „Concurentã acerbã pentru posturile de la Spitalul de Urgentã

 • 8 septembrie 2017 la 11:26
  Permalink

  Nu cred ca aceste posturi de la spital nu au fost cump?rate cu bani, cum sa mai facut si in alte dati. Aceste posturi sunt deja ocupate de cei care au dat spag? iar acest concurs sa facut pentru ca asa e procedura. Vr?jeal? pe fata!

 • 8 septembrie 2017 la 13:20
  Permalink

  circ pe fata toti stiu cum se fac angajarile la spital de vreo douzeci si ceva de ani cerintele minime sunt euroii in buzunar si daca se poate sa fi nascut pe dealurile din zona

 • 8 septembrie 2017 la 15:26
  Permalink

  pe una din asistente o cheama Oana C……. si e din lupeni si s-a laudat ca a aranjat un post de asistenta cu o doctorita si un om puternic!

Comentariile sunt închise.