Scolile se deschid în stradã

Si la Petrosani si la Vulcan scolile încep în stradã.  Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi a decis, împreunã cu directorii institutiilor scolare, sã organizeze o ceremonie comunã pentru toti elevii,  asa încât liceenii, scolarii si prescolarii sunt asteptati la ora 10,00, luni, în  Parcul Central Carol Schreter. „Am invitat directorii de scoli si licee la o întâlnire  de lucru, unde s-au purtat discutii legate de începerea noului an scolar. Din aceastã întâlnire s-a ajuns la  o concluzie: institutiile de învãtãmânt sunt pregãtite pentru  noul an scolar. Deschiderea noului an scolar va avea loc luni, ora 10.00, în Parcul Central  „Carol Schreter””, a anuntat, pe pagina sa de socializare,  primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi.
Si la Vulcan scoala e pregãtitã si primarul Gheorghe Ile spune cã va organiza o ceremonie pe Bulevardul Mihai Viteazul din localitate, la care îi invitã pe toti scolarii si prescolarii. „Luni, vom începe scoala si va fi o deschider4e comunã pe Bulevardul Mihai Viteazul, la  ora 10,00, dupã care, fiecare profesor si directorii îsi vor lua elevii si îi vor repartiza pe clase, dupã cum si-au fãcut programul fiecare scoalã”,  a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Scolile din celelalte orase vor fi deschise separat, fiecare unitate de învãtãmânt urmând sã înceapã noul an scolar, luni, 11 septembrie, la prima orã.
Diana Mitrache

2 thoughts on “Scolile se deschid în stradã

 • 8 septembrie 2017 at 12:40
  Permalink

  O prostie, circ si harababura ! Scoala incepe la scoala, nu in parcuri si pe bulevarde . O fi si asta o noua norma UE ?! De ce nu se organizeaza si un spectacol,la sfarsit sa un foc de artificii !!!!!!!!!!

  Reply
 • 8 septembrie 2017 at 13:34
  Permalink

  Ca pe vremea lui Ceausescu . Scoala este scoala. Poate vine si un manelist. Copii vor sta ore in sir in ploaie si frig asteptand notabilitatile si evident soborul de preoti. Prima zi de scoala trebuie sa fie scoala , intalnire cu colegii pentru cei care vin in clasa 0 si reintalnirea pentru ceilalti, nu bairam balcanico ceausist. Dar campania electorala este pe primul plan. Bietii copii… Parintii ar trebui sa boicoteze aceasta mascarada ieftina demna de pana lui Ilf si Petrov.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *