Soseaua de centurã reabilitatã, deocamdatã, cu bani de la Primãria Petrosani

Lucrãrile de modernizare a soselei de centurã au început încã de sãptãmâna  trecutã. Deocamdatã lucrãrile se executã pe banii Primãriei municipiului Petrosani.
Autoritãtile locale au solicitat sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara pentru reabilitarea tronsonului cuprins între avion si Biserica Catolicã.
“Am solicitat, încã o datã, sprijin pentru soseaua de centurã, iar dumnealui (n.r. Mircea Bobora) mi-a promis cã ne va acorda acest sprijin, dacã va fi rectificare de buget. Altfel nu au cum sã aloce bani”,  a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
De cealaltã parte, oficialii Consiliului Judetean Hunedoara spun cã si-au respectat o treime din promisiune. Mai sunt douã treimi de îndeplinit, si anume alocarea de fonduri. Numai cã presedintele  institutiei judetene, Mircea Bobora spune cã va sprijini municipalitatea de la Petrosani în momentul în care va primi bani la  rectificarea bugetarã.
“M-am întâlnit cu domnul primar Ridzi. Îi las satisfactia sã vã confirme cã din promisiunea noastrã aproape 1/3 e rezolvatã, mai sunt 2/3 si asa cum am stabilit cu primarul Ridzi acum câteva luni, astept sã vinã rectificarea si sumele de echilibrare si eu încerc sã mã tin de cuvânt în ceea ce promit si fac. Primarul  Ridzi poate confirma cã nu am stat cu bratele în sân nici pânã acum”,  a declarat Mircea Bobora, presedintele CJH.
Circa 3 km din cea de-a doua parte a soselei de centurã vor fi reabilitati, în baza unui program multianual.. Este vorba de tronsonul cuprins între sensul giratoriu cu avion si biserica catolicã. Proiectul are o valoare de 3.968.760 lei, fãrã TVA. Vor fi efectuate mai multe lucrãri de amenajare a soselei care includ si trotuarele aferente. Anul trecut, municipalitatea de la Petrosani a reabilitat portiunea de centurã cuprinsã între avion si benzinãriile din Aeroport.
Monika BACIU

6 comentarii la „Soseaua de centurã reabilitatã, deocamdatã, cu bani de la Primãria Petrosani

 • 6 septembrie 2017 la 20:04
  Permalink

  Nu credem ca va aloca bani Consiliul Judetean Hunedoara PSD condus din umbra de domnul Laurentiu Nistor asa cum nu au alocat bani nici pentru spitalul Petrosani a gasit motive va nu aloce bani dar in schimb au gasit bani Consiliul Judetean Hunedoara sa construiesca un nou stadion Corvinul , pentru drumul judetean din Parang sa inventat ceva sa nu se asfalteze , de drumul judetean Valea de Brazi – Campul lui Neag nu aminteste nimic de el sal modernizeze , guvernul PSD nu vrea sa modernizeze drumul DN 7A spre Voineasa si Transalpina amana de la an la an la fel cum au facut si cu drumul national spre Herculane , cum amana guvernul PSD modernizarea Gari Petrosani desi VALEA JIULUI A VOTAT TOT TIMPUL CU PSD DE 27 DE ANI . PSD-ul de la CJH si guvernul PSD vor arunca in valea jiului ceva firmituri in an electoral . Primari si parlamentari PSD din valea jiului nu cer nimic (doar asa de ochii presei fidele) pentru a nui supara pe sefi PSD de la judet ca sa nui schimbe de pe liste la viitoarele alegeri , ei o duc bine iar valea jiului saraceste pe zi ce trece .

  Răspunde
  • 7 septembrie 2017 la 07:53
   Permalink

   Asa cum se aude tot mai des in valea jiului sa se stranga semnaturi pentru a cere la Bucuresti schimbarea resedintei de judet de la Deva la Petrosani ca degeaba tot votam cu PSD ca ei dezvolta turistic zona Devei desi Deva nu voteaza cu PSD , asa vom avea si locuri de munca in valea jiului cu concurs nu angajari pe pile sau mosteniri ca ne pleaca tineri valorosi in strainatate ca nu au loc de copii baronilor locali (prefectura , cjh , ….) la institutile publice (platiti din bani nostri publice cu salari mari) sau degeaba numesc ei la conducerea Consiliului Judetean Hunedoara un om din valea jiului ca el nu poate face nimic din cauza celor care il inconjoara sau il cumpara sa-l aiba la mana .

   Răspunde
 • 6 septembrie 2017 la 21:15
  Permalink

  valea jiului va primi cate un audit si multe promisiuni

  Răspunde
 • 7 septembrie 2017 la 07:15
  Permalink

  sunt hotarat sa nu mai votez cu psd , au acum guvern si conducerea cjh si intorc spatele investitilor in drumurile din valea jiului

  Răspunde
 • 7 septembrie 2017 la 13:12
  Permalink

  stiti fratilor cit costa acest drum de centura primaria petrosani 1milon de euro cine credeti ca a cistigat licitatia si fara sa aiba contestatii firma lui GARDEAN si TAMAS (ZONA D) firma de casa a lui RIDZI si VISAN VIOLIN,ia verificat cineva averea lui visan ,verificati si o sa va faceti cruce ce avere are din doua salari de bugetari a lui si al sotiei

  Răspunde
  • 7 septembrie 2017 la 16:22
   Permalink

   sa verifice cineva averile baronilor de la judet Deva

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.