Au mai rãmas câteva zile pânã la debutul noului an scolar, iar în Valea Jiului sunt copii care nu au posibilitãti pentru a-si achizitiona rechizitele necesare.  Pãrintii sunt prea sãraci pentru a le asigura copiilor cele necesare pentru a merge la scoalã.  În sprijinul lor vin cei de la Asociatia San Montan din Petrila, care fac apel la persoanele cu dâre de mânã sã sprijine aceastã campanie.
“Pentru cã în fiecare an ,,Un copil merge la Scoalã cu SAN MONTAN,, strângem rechizite scolare pentru copii! Vã invit pe cei care aveti diverse materiale scolare în bunã stare rãmase din anul scolar care a trecut sã le donati pentru a beneficia de ele si copiii cu posibilitãti materiale reduse! Se pot dona si bani pentru aceastã  actiune (vã putem elibera chitantã pentru suma donatã), urmând sã cumpãrãm noi rechizite pentru copii ! Nr. contact 0723728624 – VÃ MULTUMIM CÃ VÃ PASÃ!”, spun cei de la Sân Montan pe pagina lor de socializare.
Asociatia San Montan este cunoscutã pentru campaniile umanitare derulate de-a lungul timpului. Persoanele aflate în nevoie îsi gãsesc sprijin în membrii asociatiei.
Monika BACIU