”Eu, Costel Avram, sunt membru PRM si nici nu mi-am propus sã devin altceva(…) Cât priveste înlocuirea mea, nu existã nici un motiv pentru asta”.

Presa localã si judeteanã au dat ca sigurã plecarea presedintelui PRM filiala judeteanã Hunedoara, Costel Avram, din partid. O parte îl numea direct în fruntea PSD Petrosani, ca o hotãrâre a Lojii Masonice, o alta pe la PNL, ca o recunostintã purtatã fostului sãu sef de judet Mircea Ioan Molot si o alta cã va fi detronat din lider al PRM Hunedoara pentru a evita o demitere etc.

Ce spune PRM-istul Avram de toate astea? Cã totul este fals, dar nu respinge cã partidele îl doresc. ”Da, am vãzut în douã-trei articole de presã unde mã duc si ce fac, fãrã ca eu sã am habar cã voi proceda asa. Nu, nu este asa, desi mã simt onorat de aceste aparitii în presã. Eu, Costel Avram, sunt membru PRM si nici nu mi-am propus sã devin altceva. Sãptãmâna aceasta vom avea o discutie în filiala judeteanã a PRM pentru a nu mai lãsa loc la speculatii. Cât priveste înlocuirea mea, nu existã nici un motiv pentru asta pentru cã rezultatele pe judet în urma alegerilor locale sunt bune. ªtiu cã unii si-ar dori asta, dar nu se va întâmpla. Despre celelalte partide politice, da au existat discutii. Asa cum facem si noi la rândul nostru pentru a atrage oameni în organizatie. Este un lucru firesc. Repet, nu mi-a trecut prin cap sã plec de la PRM” – a declarat presedintele PRM filiala judetului Hunedoara, Costel Avram.

Cunoascãtorii spun cã Avram este ”membru” al tuturor partidelor datoritã abilitãtii sale de a lega asa zise prietenii si cu dusmanii, dar clar este prin structurã PRM-ist convins si deci va rãmâne seful acestui partid pânã când va rãmâne singur si când va fi nevoit s-o lase baltã.

Ileana Firtulescu