Dupã ce ani de zile, cetãtenii din zona Micro 3B au solicitat autoritãtilor locale repararea treptelor ce duc spre cartier, acum a venit rândul acestei investitii. Cartierul îsi schimbã înfãtisarea pe zi ce trece.  “Îmi spunea cineva cã treptele pe care le realizãm pentru cetãtenii din cartierul Micro3 B, dau o notã de elegantã si modernism acestei zone, de parcã ar fi în centrul municipiului. Este firesc sã fie asa. Sub aspect urbanistic nu am fãcut niciodatã diferenta între lucrãrile din centru si celelalte cartiere. Asa cum nu facem niciodatã diferenta între cerintele, doleantele cetãtenilor. Singurul aspect care face diferenta este perioada de timp în care ne putem ocupa de toate acestea”,  spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Lucrurile nu pot fi fãcute deodatã, mai spune edilul, care în acelasi timp dã asigurãri cã toate doleantele cetãtenilor vor fi rezolvate, în timp.
“Nu putem sã facem totul deodatã. Desi îi asigur pe toti Vulcãnenii, cã mi-as dori ca primar sã pot sã îi împac pe toti, în acelasi timp, în mod egal. Desigur, este imposibil. Însã, acolo unde am spus cã vom face ceea ce trebuie, am actionat întotdeauna întocmai. La fel vom face si în continuare. Pas cu pas. Iar în cartierul Micro 3 B suntem în miezul marilor lucrãri de infrastructurã. Fãcute pas cu pas. Metru cu metru”, mai spune edilul. În ultima perioadã, pe raza municipiului Vulcan au fost realizate mai multe lucrãri de investitii, care schimbã aspectul localitãtii.
Monika BACIU