Ploile, apele pluviale care se scurg pe asfalt, dar si lipsa de investitii le-a luat locuitorilor din Vulcan soseaua. Masinile de gunoi, cele de interventii, ori salvarea abia dacã reusesc sã urce si, cei care o fac, o fac pe propria lor rãspundere.

Drumul de pe strada Muncii, aflatã chiar în spatele primãriei Vulcan e rupt si craterele sunt adânci de zeci de centimetri. În astfel de conditii urcã masinile de interventie, iar oamenii fac slalom printre cratere. Totul s-a degradat în timp din cauza ploilor care au sãpat în drum, a viiturilor, sau a apelor care se scurg din canalizarea suprasolicitatã. Acum drumul nu mai poate fi urcat sau coborât decât la pas. „E cumplit cum a ajuns drumul. Locuiesc sus si nu îmi urca masina”, spune un cetãtean din zonã. „Dacã am reusit sã urc, cã am avut o interventie la sistemul de alimentare cu energie electricã, acum trebuie sã si cobor. Îmi rup masina pe aici”, spune un sofer de pe o masinã de interventie. Nici cei care ridicã gunoiul nu o duc mai bine si soferii se chinuiesc minute bune sã treacã de gropi fãrã sã

rãstoarne mastodontul în cratere.

Nimeni nu a reparat acest drum de ani de zile, iar ploile si apele care se scurg de la canalizarea defectã au sãpat santuri adânci. Totul se întâmplã la câtiva metri de sediul primãriei, iar oamenii care locuiesc în zonã nu mai vãd nicio iesire din acest infern.

Diana Mitrache