Lavinia Grigoriu a “spart” alianta PSD – ALDE / “La noi e democratie. Fiecare voteazã cum vrea”

Lavinia Grigoriu, consilier local PSD, a “spart” alianta PSD – ALDE. Este singurul consilier local PSD care a votat pentru proiectul de hotãrâre care viza colorarea copacilor din zona Brãdet.  Dacã toti consilierii locali ai Partidului National Liberal ar fi fost prezenti, proiectul de hotãrâre trecea în Consiliul Local.  Lavinia Grigoriu spune care sunt motivele pentru care a votat “pentru” proiectul de hotãrâre care viza alocarea sumei de 28.000 pentru realizarea proiectului “Pãdurea Paradisului”, în zona Brãdet.  “Mie chiar îmi plãcea ideea si îmi pare rãu cã nu se face. Eu sunt din Polovragi, lângã Poienari si vãd ce s-a fãcut acolo si câtã lumea opreste si îsi face poze….chiar îmi pare rãu. Multã lume a fost indignatã si de aceea nu au votat colegii mei. Dar eu voiam ceva nou. Ceva schimbat. Chiar dacã asta însemna doar sã colorãm acei copaci. Si stiu cã este nevoie de mai mult dar asta era un început „colorat”. La noi (PSD-n.r.) e democratie, fiecare voteazã cum vrea”,  ne-a spus  consilierul local PSD, Lavinia Grigoriu.  Doi liberali din cei nouã au absentat, un social-democrat a votat “pentru”, iar sase consilieri social-democrati si 3 consilieri ALDE s-au abtinut la vot.

10 voturi necesare

Pentru ca proiectul de hotãrâre sã fi trecut ar fi fost necesare 10 voturi pentru, asa cum aratã documentele de sedintã. „Proiect de hotãrâre privind aprobarea alocãrii din bugetul local a sumei de 28.000 lei,  în vederea participãrii Consiliului Local al Municipiului Petrosani în calitate de coorganizator, alãturi de Societatea ChiliDesign la implementarea proiectului ,,Pãdurea Paradisului”, în Pãdurea Brãdet. Pentru adoptare proiectul de hotãrâre necesitã 10 voturi ,,pentru”. Avizele comisiilor: comisia juridicã, comisia pentru buget, comisia pentru servicii publice, comisia pentru culturã”, aratã documentele Primãriei Petrosani. Consilierii locali ai Partidului National Liberal au votat pentru acest proiect de hotãrâre si Lavinia Grigoriu  (consilier PSD). Nici  liberalii însã nu au fost prezenti cu totii la sedinta prin care se supunea la vot proiectul de hotãrâre. Din cei nouã consilieri ai  PNL-ului, doi au  absentat, motivat, la sedinta ordinarã.  Este vorba de Constantin Lupu si Valeriu Butulescu, ambii fiind plecati din tarã la momentul desfãsurãrii sedintei.  Proiectul prevedea alocarea din bugetul local a sumei de 28.000 de lei în vederea participãrii Primãriei Petrosani,  alãturi de Fundatia ChiliDesign, la implementarea proiectului ”Pãdurea Paradisului” la Brãdet. Aceasta era o adaptare a conceptului deja implementat în localitatea Poienari, de cãtre artistul Mihai Topescu.
Monika BACIU

Un comentariu la „Lavinia Grigoriu a “spart” alianta PSD – ALDE / “La noi e democratie. Fiecare voteazã cum vrea”

 • 28 august 2017 la 08:34
  Permalink

  1. Miss PSD a votat pentru „un spert, un smenuiala, un blat” nu ca i-ar pasa de acest proiect.
  2. „Eu sunt din Polovragi, lângã Poienari”…ma sparg de ras…posteaza „fata” o copie dupa Cartea de Identitate unde scrie locul nasterii Petrosani si lasa prosteala de 2 lei.
  3. Despre acest proiect am tot stat, am „cujetat” si am ajuns la concluzia ca nu am nici cel mai mic habar daca este util sau nu, daca va urca cineva din care locuieste in afara Petrosaniului cu masina la Bradet sa-si faca fotografie, chiar nu am idee.
  4. Bine ca articolul nu a fost scris de Ileana Firtulescu, s-ar fi transformat din nou in ode la adresa „eroinei de pe Jiu” alias Evita Peron care a votat pentru vopsirea pinilor de la Bradet. 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.