Grinzile de sustinere de la CEH, motiv de disputã

Grinzile de sustinere achizitionate de Complexul Energetic Hunedoara au ajuns la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor.  Societatea energeticã a achizitionat grinzi pentru sustinere, iar o firmã din Bucuresti, cu punct de lucru în judetul Gorj, s-a declarat nemultumitã de modul în care a decurs licitatia. Societatea SC GAMIATRICOS COM SRL a “contestat adresa nr. DC3477/ 04.07.2017 reprezentând comunicarea rezultatului procedurii si adresa nr. DG8344/ 1/17.07.2017 reprezentând rãspunsul la notificarea prealabilã, documente emise de cãtre entitatea contractantã în cadrul procedurii de atribuire prin licitatie deschisã, online, fãrã etapã finalã de licitatie electronicã a contractului de achizitie publicã având ca obiect „Furnizare grinzi de sustinere articulate tip GSA sau echivalent”, cod CPV 44462000-6 (Rev.2), initiatã de SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA S.A., în calitate de entitate contractantã, cu sediul în municipiul Petrosani, str. Timisoara nr. 2, judetul Hunedoara si a solicitat anularea actelor contestate, ca fiind netemeinice si nelegale, declararea ofertei sale ca fiind conformã, reevaluarea ofertelor, precum si declararea ofertantului câstigãtor”. În schimb, CNSC a decis în favoarea Complexului Energetic Hunedoara. “Admite exceptia invocatã de entitatea contractantã si respinge, ca inadmisibilã, contestatia formulatã de SC GAMIATRICOS COM SRL, în contradictoriu cu entitatea contractantã Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare”, aratã decizia CNSC.  Contractul în valoare de 1,820,454 RON    a fost atribuit firmei GEROM International.
Monika BACIU

Advertisements

3 comentarii la „Grinzile de sustinere de la CEH, motiv de disputã

 • 25 august 2017 la 13:02
  Permalink

  firma in cauza a fost lichidata maostenitorul ei (SC GINARD COM SRL) aduna gunoiul in tg. jiu. De unde pana unde poate face grinzi de sustinetre?
  Pe net nu exista nici o urma despre aceasta expertiza. Un baiat destept din Gorj.

 • 25 august 2017 la 13:06
  Permalink

  carte de vizita
  http://www.ginardcom.ro/
  Firma a fost fondata in 1995, de domnul Coiculescu Gheorghe, care a desfasurat activitatea de comert in industria alimentara.In anul 2006 s-a infiintat departamentul de productie in locatia detinuta de societate (suprafata 500 mp, depozit 2000 mp, hala productie 1.100 mp). Prin faptul ca societatea noastra a ajuns la un nivel mare de disponibilitate baneasca, isi asigura de fiecare data partenerii din acest punct de vedere, protejandu-i de toate posibilele blocaje financiare si de rulare banesti. Politica firmei, privind calitatea, are drept scop sa ofere clientilor produse de cea mai inalta calitate, cu o siguranta mare in exploatare, precum si un service calificat.

Comentariile sunt închise.