Asadar, peste câteva zile, vineri 25 august 2017, un nou start în Divizia „C”, devenitã Liga a III-a. Un campionat cu cinci serii a câte 15 echipe (în fiecare etapã, o echipã va sta), mai putin cu câte o echipã fatã de sezonul trecut.

Un campionat cu cinci serii a câte 15 echipe (în fiecare etapã, o echipã va sta), mai putin cu câte o echipã fatã de sezonul trecut. În Seria a 4-a va fi si echipa A.C.S. Sirineasa, care desi retrogradatã, a acceptat propunea F.R.F. (la fel ca si Sportul Chiscani, Urban Titu si Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic) de a se reînscrie în Liga a III-a. Echipa vâlceanã va juca la Petrosani, pe stadionul „Jiul), în cadrul Seriei a 4-a. În serie vor fi echipe din judetele Arad, Timis, Sibiu, Caras Severin, Gorj, Dolj, Vâlcea si Hunedoara. În prima etapã, A.C.S. Sirineasa va întâlni la Petrosani pe A.F.C. Hermannstad II Sibiu, echipa a doua a divizionarei secunde, în urmãtoarea etapã jucând în deplasare la National Sebis. În etapa a 11-a echipa A.C.S. Sirineasa va sta, în ultima etapã a turului deplasându-se la Gloria Lunca Teuz Cernei în judetul Arad.

ÎN ASTEPTAREA STARTULUI

Asadar, Liga a III-a, Seria a 4-a, se apropie de start. A.C.S. Sirineasa, antrenatã de fostul jucãtor al Jiului , se pregãteste de start, gazdã urmându-i a fi stadionul „Jiul” din Petrosani. Echipa este un conglomerat de jucãtori, adusi din toate zãrile, pânã la acest moment fiind confirmati 25 de jucãtori, printre care nou venitii: Oct. Vasile, Fl. Pârvu (Metalul Resita), Anghelina, Manole (SCM Pitesti), Oitã (F.C. Hermannstadt Sibiu), M. Ionitã (F.C. Hãrman), Tigoianu (Unirea Târlungeni) dar si douã reveniri în Valea Jiului, Andrei Antohi (F.C. Sohar din Oman) si Ovidiu Vezan (Met. Cugir), fosti la Jiul si Minerul Lupeni. A.C.S. Sirineasa va sustine primul meci si anume etapa 1, la Petrosani, sâmbãtã 26 august, cu F.C. Hermannstadt II Sibiu.

GENU TUTU