Certificatul medico-legal al lui Codreanu, întârzie finalizarea anchetei de la Mina Petrila

Anchetã de la Petrila încã este în desfãsurare. Reprezentantii ITM Petrosani se afla în dificultate în ceea ce priveste finalizarea anchetei de la mina Petrila, în urma accidentului care a avut loc în datã de 18 iunie a acestui an. Potrivit reprezentantilor ITM de la dosar lipseste o piesã foarte importantã.

“Nu putem finaliza anchetã pentru cã nu avem certificatul medico-legal al lui Danut Codreanu, cel care a decedat în urma accidentului. Cu ªerban am reusit sã vorbim însã nu am putut sã îi luãm declarative scrisã pentru cã încã este la spital”, a declarat Ileana Bodea.

Potrivit sursei citate, cei de la Bucuresti întârzie cu certificatele medico-legale.

“Existã cazuri în care cei de la Bucuresti trimit certificatul medico-legal chiar si cu sase luni întârziere. Noi am vorbit cu colegii de la ITM Bucuresti si i-am rugat sã ne ajute sã urgenteze lucrurile pentru cã certificatul medico-legal este absolute necesar pentru solutionarea anchetei”, a mai precizat sefa ITM Petrosani.

La Mina Petrila a avut loc un accident de muncã în 18 iunie. În urma acestui incident un miner si-a pierdut viata, iar unul a fost rãnit. Cãtãlin Serban se afla internat si la aceastã orã la spitalul Sf. Ion din capitalã.

Raul IRINOVICI

 

 

 

 

Un comentariu la „Certificatul medico-legal al lui Codreanu, întârzie finalizarea anchetei de la Mina Petrila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.